Nafta

2. SNL in nižje lige... + slovenska pokalna tekmovanja

Moderator: Moderatorji

Odgovori
Uporabniški avatar
BOCo
Administrator foruma
Kraj: Lendava

Odgovor Napisal/-a BOCo »

Da ne govorimo o Robu z novim Audijem... :D
Meni je všeč tako navijanje, boli me k*rac, če mene zmerjajo z Madžarom ali kaj vse... Jaz sem pa vesel, da jim je MURKO Štajerc!
Uporabniški avatar
tench
Kraj: Napoli
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a tench »

Lačen si ful drugačen!
We shall not be moved!
Uporabniški avatar
BOCo
Administrator foruma

Hvala Bogu, da je šel tja od kod je prišel... :D

Drugače pa:
Informacija ni uradna, vendar prihaja iz zelo zanesljivega vira. Izvedeli smo, da naj bi lendavski župan Anton Balažek in nekateri njegovi sodelavci priskrbeli zadostno vsoto denarja, da bi si Nafta lahko zagotovila tekmovalno licenco za prihodnjo sezono, in hkrati dovolj, da bi se razmere v klubu vsaj začasno umirile, toda za zdaj še ni "aktivirana". Eden od razlogov naj bi bil ta, da si želijo še več finančnih prilivov, ki bi zagotavljali dolgoročnejšo stabilnost, največjo težavo pa menda predstavlja neenotnost članov upravnega odbora glede prihodnosti kluba. Določeni posamezniki naj bi namreč še naprej zagovarjali stečaj...
To lahko tudi sam potrdim, da se precej dela v tej smeri. Čeprav so to mogoče spet samo želje nekaterih ljudi, ki spet vlivajo (začasno-umetno) upanje, da bo klub še živel.
Govori se pa tudi o preimenovanju v NK Lendava (torej brez glavnega sponzorja Nafte).

Sicer 1. aprila sem se hecal s tistimi stvarmi o prevzemu. So pa bile že nekaj časa pred tistim informacije, da bi klub prevzel tuji podjetnik (baje iz Turčije), ki je želel klub vzeti v najem za 5 let (če bi se dobro "počutil" tudi daljši čas). S tem, da upravni odbor tega ni sprejel, saj je ta tip hotel postaviti svoje ljudi (sicer ljudi iz Lendave) na pozicije, prevzeti vse stroške, televizijske pravice, itd. A kot sem že omenil, določenim osebkom iz upravnega odbora to ni bilo po godu in so celotno stvar zavrnili. Baje pa je hotel v klub vložiti v prvem letu okoli 3 milijone €, s tem da bi šlo okoli 1,5 milijona € za vse dolgove.
Meni je všeč tako navijanje, boli me k*rac, če mene zmerjajo z Madžarom ali kaj vse... Jaz sem pa vesel, da jim je MURKO Štajerc!
Uporabniški avatar
Viator&Vektor
Administrator foruma
Kraj: Mlačni Potok
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Viator&Vektor »

No, zdaj vendarle gredo v Ajdovščino...
Špediterji Šiška - modra inteligenca, rdeča kri
Uporabniški avatar
tench
Kraj: Napoli
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a tench »

Insolventni derbi. Dobesedno.
We shall not be moved!
Uporabniški avatar
BOCo
Administrator foruma

Danes so namesto treninga, nogometaši Nafte stavkali.
ElDiego

Odgovor Napisal/-a ElDiego »

Čeprav so vedno bolj glasne govorice, da naj bi se Nafta - vsaj kar se tiče licence - izmazala ...
Uporabniški avatar
BOCo
Administrator foruma

Letos se bodo izmazali, drugo leto pa vprašanje, če se ne bo pojavil osebek, ki bo klub postavil na ene zdrave temelje, drugače sledi 5. liga. Ker ljudje, ki so trenutno v klubu, o nogometu nimajo veliko pojma.
Zadnjič spremenil BOCo, dne 26 Maj 2011, 12:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
BOCo
Administrator foruma

Baje se govori o pridobitvi licence. Problem pa še vedno ostajajo Luk, Ošlaj in Vučičevič (glavni akterji) :D
Uporabniški avatar
Viator&Vektor
Administrator foruma
Kontakt:

Samo kako? Mi smo meli 05 50 mio. sit (cca 200k), Nafta ma zdej baje milijon minusa...mislim to je več od eltnega proračuna, pa kak naj to pokrijejo. in pol še da igrajo kvalifikacije proti nevem Aluminiju, a ma to kak smisel sploh še?
Uporabniški avatar
BOCo
Administrator foruma

Realno je nekje minusa okoli 500k €, ki je že delno poplačan (določeni sponzorji). Ko se je pa govorilo o milijonu minusa pa je noter bilo zajeto tudi neke vrste posojilo skupine Nafta Lendava. Okoli 700k €, katero pa je podjetje za zdaj "zamrznilo" zahtevo za odplačilo tega posojila.
Uporabniški avatar
BOCo
Administrator foruma

Nafta naj bi ostala prvoligaš brez dodatnih kvalifikacij. Triglav ni pridobil licence za 1. ligo zaradi problemov z infrastrukturo.
Uporabniški avatar
BOCo
Administrator foruma

Re: Nafta

:nene:
BOCo napisal/-a: 18 Maj 2011, 22:59 Letos se bodo izmazali, drugo leto pa vprašanje, če se ne bo pojavil osebek, ki bo klub postavil na ene zdrave temelje, drugače sledi 5. liga. Ker ljudje, ki so trenutno v klubu, o nogometu nimajo veliko pojma.
Napovedi so se uresničile. Preteklo nedeljo je sicer Nafta dobila "finančno licenco" še za štiri leta :ne-no:
Uporabniški avatar
Viator&Vektor
Administrator foruma
Kontakt:

Zdaj ko imajo akademijo, bodo mogoče dejansko hoteli napredovati?
Uporabniški avatar
BOCo
Administrator foruma

Glede na zadnje tekme bi lahko rekel, da interes je. Kaj pa je v resnici njihov interes, pa vedo samo oni.
Odgovori