Nafta

2. SNL in nižje lige... + slovenska pokalna tekmovanja

Moderator: Moderatorji

Odgovori
Uporabniški avatar
iceman
Kraj: Celje

Nafta

Odgovor Napisal/-a iceman »

Debatirajte o tem klubu
Uporabniški avatar
Warioth

Odgovor Napisal/-a Warioth »

Nafta : Hit Gorica 2:0 (1:0)
Ristič 18., Gerenčer 86.

Spet zmaga prekmurcev, proti aktualnim prvakom ;)
Uporabniški avatar
BOCo
Administrator foruma
Kraj: Lendava

Odgovor Napisal/-a BOCo »

Lahko rečemo zanesljiva zmaga. Goričani so celotno tekmo imeli le eno pravo priložnost in nekaj polpriložnosti. Obljubim, da vam pripravim poročilo. ;)
ElDiego

Odgovor Napisal/-a ElDiego »

Kul, lahko bo to prva objava na novi "strani".
Uporabniški avatar
tench
Kraj: Napoli
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a tench »

Katastrofalna tekma. Mogoče sem bil še malo pod vplivom super obračuna Frosinone:Napoli, ki ga je z nezemeljskim volejem odločil Trotta, ampak drugi polčas v Lendavi je bil obupen. Tako slabe Gorice že dolgo nisem videl in Nafta ni bila dosti boljša. Popolnoma raztrgana igra z nešteto osnovnimi napakami in z res redkimi priložnostmi tako na eni kot na drugi strani.
Je pa Nafta popolnoma zasluženo zmagala, da ne bo pomote...
We shall not be moved!
fcchelsea

Odgovor Napisal/-a fcchelsea »

Ja popolnoma zasluženo smo zmagali. Če vam povem po pravici je bila to dobra Nafta! V prejšnjih krogih so igrali še slabše! Dokaj dosti gledalcev,pa tudi navijanje je bilo dobro. V petek odhajamo v Ljubljano k Interblocku... težko bo,jaz bi bil zadovoljen že z remijem
fcchelsea

Ve kdo mogoče če majo v načrtih gradnjo reflektorov in kdaj? Boco?
Uporabniški avatar
BOCo
Administrator foruma

Kolikor sem danes videl, popravljajo drenažo in širijo varovano parkirišče. O reflektorjih pa zaenkrat še duha ne sluha. Čeprav sem nekje zasledil, da naj bi naslednjo sezono obvezno imeli reflektorje na štadionih prvoligašev.
Uporabniški avatar
tench
Kraj: Napoli
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a tench »

BOCo napisal/-a:Čeprav sem nekje zasledil, da naj bi naslednjo sezono obvezno imeli reflektorje na štadionih prvoligašev.
Sploh ne bi bilo napak. Gre sicer za zajetno, a vseeno ne neizvedljivo investicijo. V Gorici so jih postavili za dober milijon eur (263 mio SIT), če me spomin ne vara. Težava je v tem, da so vsi stadioni bolj kot ne v občinski lasti in tu pride po navadi do zapletov...
We shall not be moved!
Uporabniški avatar
shadani

Odgovor Napisal/-a shadani »

"Komaj čakam, da odigramo še preostalih šest tekem in da končno zaključim zgodbo s sodniki in slovensko ligo."

by Milko Djurovski

Milko torej zaključuje trenersko zgodbo v Sloveniji??
fcchelsea

Ja vse bolj se tak zdi. Zdaj pa vprašanje koga bo potem nafta dobila za trenerja? Kdo je prosti?
Uporabniški avatar
BOCo
Administrator foruma

Saj razmere se bodo po koncu sezone povsem spremenile. Nekje je bilo celo govora, da bi naj Milko po koncu letošnje sezone odšel v Interblock, s katerim se je celo že dogovarjal. To so sicer neuradne informacije...

Prosti je trenutno Milan Koblencer, tudi Milan Miklavič je bil nekaj časa v igri za trenerski stolček Nafte. Sicer pa bo vse jasno v nekaj mesecih.
fcchelsea

Mah pomoje v drug slovenski klub nebo odšel....
Uporabniški avatar
BOCo
Administrator foruma

Naj ti povem, da se njemu ne gre ravno za to koga bo treniral, ampak kakšna bo njegova plača. Če pa mu bodo v Interblocku ponudili vsaj 5000 € plače, bo 100% z veseljem odšel tja.
Uporabniški avatar
shadani

Odgovor Napisal/-a shadani »

BOCo napisal/-a:Naj ti povem, da se njemu ne gre ravno za to koga bo treniral, ampak kakšna bo njegova plača. Če pa mu bodo v Interblocku ponudili vsaj 5000 € plače, bo 100% z veseljem odšel tja.
To da ma zelo rad denar, sem tudi jas slišal. Kolikor mi je znano, so zaradi njegovih osebnih interesov trpeli tudi rezultati Nafte...
Odgovori