PrvaLiga splošno, infrastruktura...

Slovensko prvoligaško tekmovanje.

Moderator: Moderatorji

Odgovori
Uporabniški avatar
Viator&Vektor
Administrator foruma
Kraj: Mlačni Potok
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Viator&Vektor »

Aha aha...

Ne razumem edino od kje dolgi za te ki so bili zraven. Recimo Šukalo, če je bil "poštar" in je stavil bi moral pokasirat...al je stavil tudi privat ala Čeh :?:

Še dobro, da je Raka šel... ;)
Špediterji Šiška - modra inteligenca, rdeča kri
Matevž

Odgovor Napisal/-a Matevž »

To so pa potem igrice glavnih igralcev afere. Da se je šlo tudi v tej smeri, da je taglavni dal napačen namig, pobral denar, sam dodal nekaj zraven in stavil kontra, tako so pol dobli marsikaterega v kremplje. Vsi so pa stavili privat, tudi Šukalo. Očitno je za del dolga imel zmenjeno, da pač rihta ostale, ki so stavili. Bojda je Šukalo postavil dnevni rekord, ko je v enem dnevu stavil za 59.000€.
Matevž

Ein Reich...

Slika
ElDiego

Odgovor Napisal/-a ElDiego »

Kaj pa licenciranje, fantje? Triglav dokaj presenetljivo v družbi Nafte in Primorja, čeprav sem slišal, da je bolj zakomplicirano kot hočejo prikazati. A kdo ve, če je sploh kakšna šansa, da Primorje in Nafta dobita licenco? Oz. kaj bo potem sploh z njima - sploh za Primorje slišim, da je propad neizogiben (torej najnižja liga).
Matevž

Propad je bojda vse bolj neizogiben ptujski Dravi, torej selitev v najnižji rang.
Uporabniški avatar
BOCo
Administrator foruma
Kraj: Lendava

Odgovor Napisal/-a BOCo »

V Lendavi delajo na tem, da bi se preselili v drugo ligo. Iz dokaj zanesljivih virov.
Meni je všeč tako navijanje, boli me k*rac, če mene zmerjajo z Madžarom ali kaj vse... Jaz sem pa vesel, da jim je MURKO Štajerc!
Uporabniški avatar
Viator&Vektor
Administrator foruma
Kontakt:

Hah, ja pričakovano, Triglav pa ne izpolnjuje niti infrastrukture, kako je s financami nimam pojma, Šubic itak vedno nekaj muti...

Težko bodo našli dovolj klubov v drugi, baje hočejo gor spravit predvsem Muro. :basket:
Matevž

Aluminij je bojda resno zainteresiran, da bi šel gor, čeprav meni ni jasno, kje bojo potem igrali.
Uporabniški avatar
Viator&Vektor
Administrator foruma
Kontakt:

Aluminij in Mura namesto Primorja in Nafte...to bi bila kar zanimiva rešitev. Bi pa imeli potem spet naslednje leto iste probleme. :basket:

Jaz predvsem upam, če kdo ne dobi licence in se seli v najnižji rang, da se odprejo mesta v drugi ligi. Trenutno imamo 16 klubov kolikor toliko sigurnih za dve ligi:
Maribor, Olimpija, Domžale, Koper, Rudar, Gorica, Celje, Triglav, Aluminij, Mura, Interblock, Dravinja, Dob, Bela krajina, Krško, Radomlje. Še štiri. Tudi če pustijo Nafti prvo/drugo ligo, spravijo gor nekoga iz 3.SNL Vzhod in obdržijo Šenčur še vedno en manjka.
Uporabniški avatar
Viator&Vektor
Administrator foruma
Kontakt:

Jutri naj bi objavili za Muro in Triglav... :basket:
Uporabniški avatar
Viator&Vektor
Administrator foruma
Kontakt:

V Domžalah naj bi vendarle začeli tisti projekt nove tribune:
http://www.nkdomzale.si/index.php?optio ... 2&Itemid=2
Slika

Kako je pa kaj s Fazanerijo?
Uporabniški avatar
Kibby
Kraj: Fazanerija - Sever

Odgovor Napisal/-a Kibby »

Zadeva glede na trenutno stanje ni realna, vprašanje če sploh kdaj bo... Za prvo so potrebni in najpomembnejsi reflektorji, katere je tudi župan obljubil. Vse ostalo pa je odvisno tako od gospodarstva do sportnih uspehov kluba. Realno gledano bi bila vec kot dovolj ze sama povezava med severno in glavno tribuno, ter posledicno umaknitev navijaskih kletk. Kaj se tice kopalisca bi naj po koncu sezone prenovili olimpijski bazen (razsiritev se za eno plavalno stezo, odstranitev robov, ter ponovna namestitev skakalnih stopnick) da bi ga lahko pol pozimi prekrili in ponudili kakim plavalnim treningom. Vec pomoje trenutno niti ni realno za pricakovati.
Slika

Samo naša Mura iz Murske!!!
rikibella

Odgovor Napisal/-a rikibella »

Kaj bo z našimi prvoligaškimi klubi? Čeprav so pri Olimpiji že pred časom napovedali znižanje plač zaradi prekinitve tekmovanja, ki ga je povzročila pandemija novega koronavirusa, pa vse očitno ne teče ravno gladko. V ljubljanskem klubu so pred dvema dnevoma zanikali, da gre za upor igralcev, a slovenski mediji spet pišejo o nestrinjanju igralcev. Kaj mislite? :cenzura: :olimpija: :slovenija:
rikibella

"Čakanja je konec."!! Jutri se začne Prva Liga! Prav tako športni dogodki v Britaniji... :bow: :kanta: :D
rikibella

Ljubljanski deja vu: Safet Hadžić ni več trener Olimpije! Je bila pika na I izguba s Celjem? Kdo bi vedel... in kdo bo dirigiral fantom v prihodnje? :P
Odgovori