PrvaLiga splošno, infrastruktura...
Moderator: Moderatorji
- Viator&Vektor
- Administrator foruma
- Kraj: Mlačni Potok
- Kontakt:
PrvaLiga splošno, infrastruktura...
Vidim da nimamo splošne teme, pa nisem vedel kam napisat. Baje so trenutno na štirih stadionoh v planu reflektorji. Eden je Nafta, pa če kdo ve še, kateri trije klubi so tu mišljeni, če kaj spremljate?
PS: Sem hotel dati naslov teme Simobil liga pa sem se potem spomnil...jah, smo še za časom eni.
PS: Sem hotel dati naslov teme Simobil liga pa sem se potem spomnil...jah, smo še za časom eni.
Špediterji Šiška - modra inteligenca, rdeča kri
Ja, v Lendavi sila simpatičen štadionček, ki mu zagotovo pritičejo reflektorji. Pogrešamo Muro v prvi ligi. Fazaneriji tudi ne uidejo reflektorji. Ko smo že pri tem, sčasoma (če me spomin ne vara že v obdobju naslednjih treh let) naj bi v skladu z načrtom licenciranja NZS že vsi prvoligaški objekti imeli reflektorje.
Upoštevajoč podnebne spremembe se mi zdi tudi skrajno retardirano vztrajati pri obstoječem tekmovalnem sistemu. Zimska "hibernacija" je višek vseh viškov...
Upoštevajoč podnebne spremembe se mi zdi tudi skrajno retardirano vztrajati pri obstoječem tekmovalnem sistemu. Zimska "hibernacija" je višek vseh viškov...
We shall not be moved!
Re: PrvaLiga splošno, infrastruktura...
Ostali trije stadioni naj bi bili na Ptuju, Kopru in Ajdovščini.Viator&Vektor napisal/-a:Baje so trenutno na štirih stadionoh v planu reflektorji. Eden je Nafta, pa če kdo ve še, kateri trije klubi so tu mišljeni, če kaj spremljate?
V naslednjih dveh letih bi se naj postavila še ena tribuna na vzhodnem delu za gostujoče navijače. Bila bi naj v stilu trenutnega stadiona. Pod to tribuno bi pa naj bilo tudi kegljišče.Matevž napisal/-a:Nafta si itak zasluži reflektorje, tam bi edino mogli se za gostujoče navijače za golom boljše poskrbet, pa bo zelo lep stadion(gledano kot celota).
Celoten projekt nove Fazanerije je zastal in tudi v občinskem proračunu naj ne bi bilo predvidenega denarja za razsvetljavo. Še novica, ki se nanaša na to:tench napisal/-a:Pogrešamo Muro v prvi ligi. Fazaneriji tudi ne uidejo reflektorji.
Torej malo novic z našega konca.Možnost sofinanciranja razsvetljave na štadionu Fazanerija smo preverili na Mestni občini Murska Sobota. Odgovorili so nam, da v letošnjem proračunu nimajo predvidenih sredstev za ta namen, bo pa razsvetljava zagotovo izgrajena v okviru projekta Fazanerija, ko bo tudi dograjen štadion. Ob tem dodajmo, da bo v letošnjem letu zaradi spremenjenega zakona o javno-zasebnem partnerstvu pripravljen ponoven javni razpis za izbiro strateškega partnerja za Turistični, rekreacijsko-športni in zdraviliški center Fazanerija.
Meni je všeč tako navijanje, boli me k*rac, če mene zmerjajo z Madžarom ali kaj vse... Jaz sem pa vesel, da jim je MURKO Štajerc!
- Viator&Vektor
- Administrator foruma
- Kontakt:
Ja, no te napovedi je vseeno treba jemati z rezervo. V Ajdovščini in Murski Soboti so jih postavljali že 2000...imam pa šđe en članek doma na to temo še starejši, bom malo poiskal, za dobro voljo.tench napisal/-a:sčasoma (če me spomin ne vara že v obdobju naslednjih treh let) naj bi v skladu z načrtom licenciranja NZS že vsi prvoligaški objekti imeli reflektorje.
Tudi ja, in njihov "atomski fudbal".tench napisal/-a:Pogrešamo Muro v prvi ligi.
V&V loooooool
legendarna izjava
"videt čete atomski fudbal"
Ehm, projekt Fazanerija vkljucuje dva reflektorja, ker pa se projekt ni kao dokoncen kaj se tice vseh detajlov upam da nebota dva ampak stirje kot se spodobi... bili zivi in videli
Ehm, projekt Fazanerija vkljucuje dva reflektorja, ker pa se projekt ni kao dokoncen kaj se tice vseh detajlov upam da nebota dva ampak stirje kot se spodobi... bili zivi in videli
Zadnjič spremenil Kibby, dne 07 Mar 2008, 19:08, skupaj popravljeno 1 krat.

Samo naša Mura iz Murske!!!
V Kopru naj bi v dveh fazah stadion prenavljalo Primorje.
Prva faza; reflektorji + streha na sedanji betonski tribuni.
Druga faza pa nova tribuna (v loku), ki bo zamenjala sedanjo montažno. Tu bodo tudi zrasli novi prostori za novinarje + vip tribuna.
Prva faza; reflektorji + streha na sedanji betonski tribuni.
Druga faza pa nova tribuna (v loku), ki bo zamenjala sedanjo montažno. Tu bodo tudi zrasli novi prostori za novinarje + vip tribuna.
SONO LE 16:54, 22.04.2007 L´INTER É CAMPIONE D´ITALIA 2006/07!
SONO LE 16:51, 18.05.2008 L´INTER É CAMPIONE D´ITALIA 2007/08!
SONO LE 22:19, 16.05.2008 L´INTER É CAMPIONE D´ITALIA 2008/09!
SONO LE 16:51, 18.05.2008 L´INTER É CAMPIONE D´ITALIA 2007/08!
SONO LE 22:19, 16.05.2008 L´INTER É CAMPIONE D´ITALIA 2008/09!
Ti, Mürek pa tiho, ker brez mene sploh ne bi moral it gledat te sramote od Müre, ki bo jutri dobila pet komadov od Aluminija.Kibby napisal/-a:Ne, je spravljal ob zivce napadalceBOCo napisal/-a:Kaj Puča, si zadnjič moral stati pod milim nebom?![]()
Pod milim nebom je stal z mano v nedeljo v Rušah
New Mura fan
![]()
![]()
![]()
LP
:pu?a:
- Viator&Vektor
- Administrator foruma
- Kontakt:
- Viator&Vektor
- Administrator foruma
- Kontakt:
Lady...
http://www.ekipa-sport.si/index.php?pid ... b_id=59322
čisto spodaj.
Torej, letos uleti Rudar, drugo leto pa Olimpija, Mura + še en in 09/10 bomo meli končno normalno ligo. Do takrat pa
http://www.ekipa-sport.si/index.php?pid ... b_id=59322
čisto spodaj.
Torej, letos uleti Rudar, drugo leto pa Olimpija, Mura + še en in 09/10 bomo meli končno normalno ligo. Do takrat pa