PrvaLiga splošno, infrastruktura...

Slovensko prvoligaško tekmovanje.

Moderator: Moderatorji

Odgovori
Uporabniški avatar
Viator&Vektor
Administrator foruma
Kraj: Mlačni Potok
Kontakt:

PrvaLiga splošno, infrastruktura...

Odgovor Napisal/-a Viator&Vektor »

Vidim da nimamo splošne teme, pa nisem vedel kam napisat. Baje so trenutno na štirih stadionoh v planu reflektorji. Eden je Nafta, pa če kdo ve še, kateri trije klubi so tu mišljeni, če kaj spremljate?

PS: Sem hotel dati naslov teme Simobil liga pa sem se potem spomnil...jah, smo še za časom eni.
Špediterji Šiška - modra inteligenca, rdeča kri
Matevž

Odgovor Napisal/-a Matevž »

Tukaj zraven je se skoraj zagotovo Drava za ostala dva pa ne vem. Nafta si itak zasluži reflektorje, tam bi edino mogli se za gostujoče navijače za golom boljše poskrbet, pa bo zelo lep stadion(gledano kot celota).
Uporabniški avatar
tench
Kraj: Napoli
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a tench »

Ja, v Lendavi sila simpatičen štadionček, ki mu zagotovo pritičejo reflektorji. Pogrešamo Muro v prvi ligi. Fazaneriji tudi ne uidejo reflektorji. Ko smo že pri tem, sčasoma (če me spomin ne vara že v obdobju naslednjih treh let) naj bi v skladu z načrtom licenciranja NZS že vsi prvoligaški objekti imeli reflektorje.

Upoštevajoč podnebne spremembe se mi zdi tudi skrajno retardirano vztrajati pri obstoječem tekmovalnem sistemu. Zimska "hibernacija" je višek vseh viškov...
We shall not be moved!
Uporabniški avatar
BOCo
Administrator foruma
Kraj: Lendava

Re: PrvaLiga splošno, infrastruktura...

Odgovor Napisal/-a BOCo »

Viator&Vektor napisal/-a:Baje so trenutno na štirih stadionoh v planu reflektorji. Eden je Nafta, pa če kdo ve še, kateri trije klubi so tu mišljeni, če kaj spremljate?
Ostali trije stadioni naj bi bili na Ptuju, Kopru in Ajdovščini.
Matevž napisal/-a:Nafta si itak zasluži reflektorje, tam bi edino mogli se za gostujoče navijače za golom boljše poskrbet, pa bo zelo lep stadion(gledano kot celota).
V naslednjih dveh letih bi se naj postavila še ena tribuna na vzhodnem delu za gostujoče navijače. Bila bi naj v stilu trenutnega stadiona. Pod to tribuno bi pa naj bilo tudi kegljišče.
tench napisal/-a:Pogrešamo Muro v prvi ligi. Fazaneriji tudi ne uidejo reflektorji.
Celoten projekt nove Fazanerije je zastal in tudi v občinskem proračunu naj ne bi bilo predvidenega denarja za razsvetljavo. Še novica, ki se nanaša na to:
Možnost sofinanciranja razsvetljave na štadionu Fazanerija smo preverili na Mestni občini Murska Sobota. Odgovorili so nam, da v letošnjem proračunu nimajo predvidenih sredstev za ta namen, bo pa razsvetljava zagotovo izgrajena v okviru projekta Fazanerija, ko bo tudi dograjen štadion. Ob tem dodajmo, da bo v letošnjem letu zaradi spremenjenega zakona o javno-zasebnem partnerstvu pripravljen ponoven javni razpis za izbiro strateškega partnerja za Turistični, rekreacijsko-športni in zdraviliški center Fazanerija.
Torej malo novic z našega konca. ;)
Meni je všeč tako navijanje, boli me k*rac, če mene zmerjajo z Madžarom ali kaj vse... Jaz sem pa vesel, da jim je MURKO Štajerc!
Uporabniški avatar
Viator&Vektor
Administrator foruma
Kontakt:

tench napisal/-a:sčasoma (če me spomin ne vara že v obdobju naslednjih treh let) naj bi v skladu z načrtom licenciranja NZS že vsi prvoligaški objekti imeli reflektorje.
Ja, no te napovedi je vseeno treba jemati z rezervo. V Ajdovščini in Murski Soboti so jih postavljali že 2000...imam pa šđe en članek doma na to temo še starejši, bom malo poiskal, za dobro voljo.
tench napisal/-a:Pogrešamo Muro v prvi ligi.
Tudi ja, in njihov "atomski fudbal".
Uporabniški avatar
Kibby
Kraj: Fazanerija - Sever

Odgovor Napisal/-a Kibby »

V&V loooooool :bow: legendarna izjava :D :D "videt čete atomski fudbal"

Ehm, projekt Fazanerija vkljucuje dva reflektorja, ker pa se projekt ni kao dokoncen kaj se tice vseh detajlov upam da nebota dva ampak stirje kot se spodobi... bili zivi in videli :smoke:
Zadnjič spremenil Kibby, dne 07 Mar 2008, 19:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Samo naša Mura iz Murske!!!
Tok87
Kraj: koper

Odgovor Napisal/-a Tok87 »

V Kopru naj bi v dveh fazah stadion prenavljalo Primorje.
Prva faza; reflektorji + streha na sedanji betonski tribuni.
Druga faza pa nova tribuna (v loku), ki bo zamenjala sedanjo montažno. Tu bodo tudi zrasli novi prostori za novinarje + vip tribuna.
SONO LE 16:54, 22.04.2007 L´INTER É CAMPIONE D´ITALIA 2006/07!
SONO LE 16:51, 18.05.2008 L´INTER É CAMPIONE D´ITALIA 2007/08!
SONO LE 22:19, 16.05.2008 L´INTER É CAMPIONE D´ITALIA 2008/09!
Uporabniški avatar
Ata

Odgovor Napisal/-a Ata »

Tok87 napisal/-a:V Kopru naj bi v dveh fazah stadion prenavljalo Primorje.
Prva faza; reflektorji + streha na sedanji betonski tribuni.
Druga faza pa nova tribuna (v loku), ki bo zamenjala sedanjo montažno. Tu bodo tudi zrasli novi prostori za novinarje + vip tribuna.
Je bil že čas :fyou:
:pu?a:
Uporabniški avatar
BOCo
Administrator foruma
Kraj: Lendava

Odgovor Napisal/-a BOCo »

Kaj Puča, si zadnjič moral stati pod milim nebom? :fyou:
Meni je všeč tako navijanje, boli me k*rac, če mene zmerjajo z Madžarom ali kaj vse... Jaz sem pa vesel, da jim je MURKO Štajerc!
Uporabniški avatar
Kibby

BOCo napisal/-a:Kaj Puča, si zadnjič moral stati pod milim nebom? :fyou:
Ne, je spravljal ob zivce napadalce :D :D Pod milim nebom je stal z mano v nedeljo v Rušah :bow: New Mura fan :D :D :D :D
Slika

Uporabniški avatar
Ata

Odgovor Napisal/-a Ata »

Kibby napisal/-a:
BOCo napisal/-a:Kaj Puča, si zadnjič moral stati pod milim nebom? :fyou:
Ne, je spravljal ob zivce napadalce :D :D Pod milim nebom je stal z mano v nedeljo v Rušah :bow: New Mura fan :D :D :D :D
Ti, Mürek pa tiho, ker brez mene sploh ne bi moral it gledat te sramote od Müre, ki bo jutri dobila pet komadov od Aluminija.:fyou: Boco, ne, sem imel svojo tekmo in sem žal izpustil letos 3 tekmo ven.

LP
:pu?a:
Uporabniški avatar
Kibby

Pa ne zanikam da smo igrali slabo, ampak slabse ne more biti :D :D Sicer pa sem cul da grema ju3 v Kidricevo... kdaj/kje me poberes? :D :smoke:
Slika

Uporabniški avatar
Viator&Vektor
Administrator foruma
Kontakt:

Prihaja liga12... :bow:
:kanta:
Uporabniški avatar
tench
Kraj: Napoli
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a tench »

Viator&Vektor napisal/-a:Prihaja liga12... :bow:
:kanta:
:?:

Od kje ti te informacije?
We shall not be moved!
Uporabniški avatar
Viator&Vektor
Administrator foruma
Kontakt:

Lady...
http://www.ekipa-sport.si/index.php?pid ... b_id=59322
čisto spodaj.

Torej, letos uleti Rudar, drugo leto pa Olimpija, Mura + še en in 09/10 bomo meli končno normalno ligo. Do takrat pa :salut:
Odgovori