Torej Maribor in Koper sta bila kar nekoliko presenetljivo uspešna v gosteh in sta z eno nogo že v finalu. Celjani doma očitno nikakor ne morejo igrati dobro, pograjal pa bi še TV SLO, ker očitno izsiljuje termine tekem (zaradi prenosov) v času lige prvakov ...
Pokal Hervis
Moderator: Moderatorji
Pokal Hervis
Pomoje to najbolj sodi sem ...
Torej Maribor in Koper sta bila kar nekoliko presenetljivo uspešna v gosteh in sta z eno nogo že v finalu. Celjani doma očitno nikakor ne morejo igrati dobro, pograjal pa bi še TV SLO, ker očitno izsiljuje termine tekem (zaradi prenosov) v času lige prvakov ...
Za Publikum je že res očitno stalnica v letošnji sezoni, da na domačem igrišču nikako ne morejo zmagati. Sam sem pričakoval kljub vsemu končno en dober izid Publikuma (oz. Celja), pa so me še enkrat več razočarali.
Na drugi tekmi pa je Maribor precej zanesljivo (rezultatsko) odpravil Gorico, tudi tu nisem pričakoval, kar štirih zadetkov maribora.
Na drugi tekmi pa je Maribor precej zanesljivo (rezultatsko) odpravil Gorico, tudi tu nisem pričakoval, kar štirih zadetkov maribora.
Zdaj pa upam da Nafta dobi domačo tekmo z Olimpijo ali Mariborom...Če pa ne pa naj se zgodi.....Maribor:Olimpija 
Kdaj je žreb?
Kdaj je žreb?
FORZA NAFTA!!!http://www.nafta-lendava.co.nr/
a ve kdo zakaj je sebok dobil rdecega?? mislim da malo pretiravajo v sloveniji s temi kartoni... za vsak drek dobis karton.. kot da bi u-10 igrali.
zdaj nafto caka dokaj visokakazen za 7 rumenih in rdecega...
zdaj sebok ne bo mogel igrati proti kopru.. ce sta se se eterovic in repina poskodovala...ter trenevski.. kdo bo igral naprej??? zemljic?:)
zdaj nafto caka dokaj visokakazen za 7 rumenih in rdecega...
zdaj sebok ne bo mogel igrati proti kopru.. ce sta se se eterovic in repina poskodovala...ter trenevski.. kdo bo igral naprej??? zemljic?:)
- domžale rules
- Kraj: Domžale
- The_Milkman
- Vseved