Real Madrid

Iberski nogomet za sladokusce.

Moderator: Moderatorji

Odgovori
Uporabniški avatar
ALEN
Kraj: Šentilj pri Mariboru

Real Madrid

Odgovor Napisal/-a ALEN »

Tukaj se pogovarjajmo o najboljšem klubu na svetu (20. stoletja) :D .
Uporabniški avatar
ALEN

Čez 15 minut se začne derbi proti Valencii.

Capello bo na igrišče poslal tako enajsterico:
-------------------Casillas--------------
Salgado---Canna---Helguera--Torres
-----------Diarra----Gago-------------
--Robinho------------------Higuain---
--------------Raul---Rvn---------------

Kdo mislite da bo zmagal?
Joc
Mirnski PEK
Kraj: Mirna

Odgovor Napisal/-a Joc »

Real. Upam da bodo prvaki.
Uporabniški avatar
ALEN

To, zmagali 2:1, strelci Rvn in Ramos za Real, ter Morientes za Valencio.
Chelseafanu sem napovedal zmago Valencie 2:1 in strelca Morientesa pa Rvn-ja. Skoraj vse sem trofo, na srečo sem se pri rezultatu zmoto.
O tekmi pa več ju3.
Lahko noč.

Torej zmaga v derbiju je pripadla Galaktikom. Dobro so začeli in v 18. minuti je po lepi akciji zadel van Nistelrooy, z voleja s kakšnih 15ih metrov, Canizares nemočen. Do polčasa je Valencia pritisnila, a si niso pripravili kakšne resne priložnosti. Drugi polčas so odlično začeli, Joaquin je na sredini prejel žogo in boku prešprintal vse, ter odlično našel našega bivšega Morientesa, ki mu ni bilo težko zadeti. Nato je v igro po enomesečni odsotnosti vstopil david Beckham in v 72. minuti fenomenalno podal na glavo Ramosa, ki je zadel že tretjič v sezoni (le z glavo :D). DO konca so uspeli vzdržat, zasluge pa gredo seveda spet Casillasu ki vedno navduši.

Evo še povzetek, Ruudov gol pa je v rubriki najlepši goli.
http://www.youtube.com/watch?v=sFRW1aTXUgU
Uporabniški avatar
Jack
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a Jack »

Evo, da ne bo Alen sam pisal na Realovi strani :D

Trenutno jim gre vse na roko. Imajo samo dve točki zaostanka za vodilno Barco in točko za Sevillo, kar je enako nič in samo en krog pa bo vse obrnjeno na glavo spet :? . Letos La Liga končno ne bo odločena že 10 krogov pred koncem in to je čar nogometa - nepredvidljivost.

Poškodovanci so se večinoma vrnili nazaj v ekipo. Veseli me predvsem vrnitev Beckhama, ki je še enkrat več na tekmi proti Valenciji dokazal, da je izreden igralec in kar žal mi je, da gre po koncu sezone, ker je šele zdaj ko je prišel Capello začel kazati dobre igre. Res škoda.
Mogoče je tudi skrajni čas, da don Fabio ponudi priložnost mlademu Marcelu, ki je bil tudi dosti časa poškodovan in se šele zdaj počasi vrača v tekmovalni ritem.

Naslednji krog igrajo proti vedno neuogodnemu Athleticu iz Bilbaa, ki se letos borijo za obstanek in bodo še kako nevarni. Res da so ta krog izgubili proti Sevilli z 4:1, toda zdaj igrajo doma v Baskiji in taka gostovanja so vedno neugodna, predvsem za Real.

Kot sta to rekla Higuain in RVN: "Še 7 finalov in liga je naša"
http://www.realmadrid.com/articulo/rma38973.htm
Uporabniški avatar
shadani

Odgovor Napisal/-a shadani »

Jack napisal/-a: Letos La Liga končno ne bo odločena že 10 krogov pred koncem in to je čar nogometa - nepredvidljivost.
Se bi strinjal z napisanim. Pa vendar je zanimivo, da je La Liga letos nepredvidljiva predvsem zaradi nekonstantne forme vodilnih ekip in pa ne zaradi neke dobre forme le teh...
Uporabniški avatar
Jack

Ja, zanimiva misel pa tudi zelo resnična. Konstantnost gor ali dol, važno je, da bo zanimivo do konca. Če bi mi dali na izbiro konstantno formo ene ekipe in odločeno ligo že po 25-ih krogih ali pa nekonstantnost več ekip ter posledično bolj zanimivo prvenstvo, bi seveda izbral drugo varjanto, ker drugače ni zanimivo. Če ena ekipa dominira v prvenstvu pridejo na svoj račun samo navijači le-te in ni "fer" do drugih. Zato sem zelo zadovoljen z letošnjo La Ligo.
Uporabniški avatar
ALEN

Tudi jaz sem zelo zadovoljen, seveda še bolj bom, če bo zmagal Real (te bo tak ludnica :D).
Mislim da je Real naredil odlično delo s tem, ko so lepo zadnjih 12 tekem rekli: To je za nas 12 final in vsako tekmo moremo dobit.
Od petih final so dobili 4 za eno pa so nas sodniki oškodovali in če nas ne bi, bi Real bil danes prvi na lestvici.
Ja nič, še 7 final je pred nami, če zmagamo šestkrat smo po mojem prvaki.
Uporabniški avatar
Jack

ALEN napisal/-a:Tudi jaz sem zelo zadovoljen, seveda še bolj bom, če bo zmagal Real (te bo tak ludnica :D).
Mislim da je Real naredil odlično delo s tem, ko so lepo zadnjih 12 tekem rekli: To je za nas 12 final in vsako tekmo moremo dobit.
Od petih final so dobili 4 za eno pa so nas sodniki oškodovali in če nas ne bi, bi Real bil danes prvi na lestvici.
To so spet tisti če-ji. Jaz pravim pustimo se presenetit, končno lahko gledamo nogomet v pravem pomenu besede, zakaj ne bi uživali.
Je pa res to kar si napisal, 12 tekem, 12 final, v vsako tekmo maksimalno in rezultat ne bi smel izostati, je pa tu tudi veliko drugih dejavniko kot v predprejšnjem kolu sodnik recimo ali pa če ima nasprotna ekipa dober dan in vse gre v gol (ManUtd:Roma), napaka vratarja ali podobne stvari...
Komaj čakam že naslednjo tekmo.
Uporabniški avatar
Piro

Odgovor Napisal/-a Piro »

ALEN napisal/-a:Tudi jaz sem zelo zadovoljen, seveda še bolj bom, če bo zmagal Real (te bo tak ludnica :D).
Mah kr neki tole..12 tekem, 12 final...mal preveč pretiravate..to bi potem lahko vsak klub zase trdil. 38 tekem, 38 final... :roll:
Uporabniški avatar
Jack

Piro napisal/-a:
Mah kr neki tole..12 tekem, 12 final...mal preveč pretiravate..to bi potem lahko vsak klub zase trdil. 38 tekem, 38 final... :roll:
Saj po eni strani je res, da je vsaka tekma poglavje zase in je tudi neke vrste "finale". Toda če igralcem Reala takšna miselnost pomaga pri samozavesti oz. če jim je to motivacija nimam čisto nič proti.
Uporabniški avatar
ALEN

Ne bi bilo slabo da pride: http://www.nogomania.com/Default.asp?po ... ovica=8659
Enega CAM rabimo, upam da res pride. Bomo vidli kak bo.
ElDiego

Odgovor Napisal/-a ElDiego »

Mali je dober, ja. Škoda, ker so ga pri Portu sploh spustili v Nemčijo ...
Uporabniški avatar
shadani

Odgovor Napisal/-a shadani »

Luka napisal/-a:Mali je dober, ja. Škoda, ker so ga pri Portu sploh spustili v Nemčijo ...
Samo pri Portu ni kazal niti polovico tega, kar kaže v tekoči sezoni pri Werderju
MOD-Bati

Odgovor Napisal/-a MOD-Bati »

Ma Real ima toliko dobrih igralcev s katerimi bi moral razturati v ligi, če bi samo na to gledal. Ampak ne štejejo samo imena.
Odgovori