Zelo zameniva liga,ki se igra v Litiji.
Kot sestavljamo novo ekipo,ki igra v Šmartnem pri Litiji
Kdo bi hoče igrat za novo ekipo se mi javi na zs ali pa na moj msn!
tench
mi v Kopru imamo 4 lige (in to samo ena občina-Kp)
SONO LE 16:54, 22.04.2007 L´INTER É CAMPIONE D´ITALIA 2006/07!
SONO LE 16:51, 18.05.2008 L´INTER É CAMPIONE D´ITALIA 2007/08!
SONO LE 22:19, 16.05.2008 L´INTER É CAMPIONE D´ITALIA 2008/09!
Dobro niste odkrili tople vode ce igrate ligo v malem nogometu. Mislim, da je v vsaki regiji vsaj ena taka liga. Na Gorenjskem ji pravimo "radovljiska liga"...mesto Radovljica oz. sportno drustvo je organizatior. Igra se od maja do septembra....trenutno je pet lig...in sicer od prve do pete...ekipe napredujejo visje oz. nazadujejo nizje itd. Ko sem doma ob vikendih rad odigram kaksno tekmo malega nogometa...seveda pod drugo registracijo...
_charly_ napisal/-a:A to igrate na umetni travi pa na odboj? Ker tako je u trebnjem zdaj, pa naj bi bla tut liga (baje).
Odpade, nimate minimalnih kriterijev... noben igralc nebo pršu špilat v take nemogoče pogoje...verjeli ali ne... najbližji bife je odaljen neverjetnih 100m...treba bo mal dvignt standard...zadovoljit FIFA kriterije...
_charly_ napisal/-a:A to igrate na umetni travi pa na odboj? Ker tako je u trebnjem zdaj, pa naj bi bla tut liga (baje).
Odpade, nimate minimalnih kriterijev... noben igralc nebo pršu špilat v take nemogoče pogoje...verjeli ali ne... najbližji bife je odaljen neverjetnih 100m...treba bo mal dvignt standard...zadovoljit FIFA kriterije...