Interblock
Moderator: Moderatorji
Pa vstopnice niti niso tolko drage. Cena vstopnic ne igra prevelike vloge zaenkrat v Sloveniji..... Obisk je predvsem v veliki meri odvisen od samih rezultatov, ker smo Slovenci razvajeni, vseskozi pričakujemo da naša moštva zmagujejo (to je sicer samoumevno), ampak je tudi normalno, da pride do padcev in v takih trenutkih bi bilo najpomembnejše da se stopi skup, se gre na tekmo itd. in se tako pomaga moštvu tudi v slabih trenutkih. Sicer pa je dosti tudi od promocije odvsino kot je že BOCo napisal...
Prvič sem Dolenec,tako da sigurno raje vidim Belo Krajino,kot pa Interblock. Potem takega prvoligaša Slovenija ne rabi,kakor je Interblock.
To je umeten klub in roko na srce je bolj kot ne v sramoto slovenski prvi ligi,ki že itak ni ne vem kaj,s takimi primerki pa zgleda še slabše. Če Ljubljana že mora imeti prvoligaša, naj raje pripeljejo Bežigrad,kar se bo itak prej kot slej zgodilo. Pa še veliko bolje bi bilo. Poleg tega pa se vidi kako neumno vodstvo ima Interblock. Pozimi so odfu*ali onega Japonca,ki je bil njihov najbolji igralec jesenskega dela, zato, da so lahko pripeljali 3 bosance. Zaradi mene lahko grejo...
To je umeten klub in roko na srce je bolj kot ne v sramoto slovenski prvi ligi,ki že itak ni ne vem kaj,s takimi primerki pa zgleda še slabše. Če Ljubljana že mora imeti prvoligaša, naj raje pripeljejo Bežigrad,kar se bo itak prej kot slej zgodilo. Pa še veliko bolje bi bilo. Poleg tega pa se vidi kako neumno vodstvo ima Interblock. Pozimi so odfu*ali onega Japonca,ki je bil njihov najbolji igralec jesenskega dela, zato, da so lahko pripeljali 3 bosance. Zaradi mene lahko grejo...

Bela krajina je za moje pojme še bolj umeten klub, kot Interblock. Če jim ne bi Domžale posodile treh igralcev in Maribor Panikvarja, ne vem kako bi se obdržali v 1. SNL.
Wakui pa ni igral zaradi Hrovatiča, je pa še naprej član ekipe in je na zadnjih nekaj tekmah igral (čeprav mislim da proti Gorici ne).
Wakui pa ni igral zaradi Hrovatiča, je pa še naprej član ekipe in je na zadnjih nekaj tekmah igral (čeprav mislim da proti Gorici ne).
Mislim da se motiš. Samo kakor meniš... Vsak ima svoje mišljenje.Luka napisal/-a:Bela krajina je za moje pojme še bolj umeten klub, kot Interblock.
Samo saj vidiš kaj delajo s tem Interblockom. Spremenili so ime Factor v to neumno ime,ki sploh ne vem kaj pooseblja,potem naredili nov grb,za katerega tudi ne vemo kaj predstavlja,dresi so tudi spet kar eni.

Nisem noben Interblock fan, ne me narobe razumeti. Toda v Interblocku vseeno vidim večjo perspektivo kot v Beli krajini.
Zakaj? Ah, ne splača se razlagati, itak ne bi razumel ... Pa tako ali tako ti že vse veš
Nimam pa nič proti Beli krajini proti klubu, toda realno ne sodi v 1. SNL. Tako kot Interblock (Factor) ne bi, če ne bi prišlo do sesutja Olimpije in Ljubljane.
Zakaj? Ah, ne splača se razlagati, itak ne bi razumel ... Pa tako ali tako ti že vse veš
Nimam pa nič proti Beli krajini proti klubu, toda realno ne sodi v 1. SNL. Tako kot Interblock (Factor) ne bi, če ne bi prišlo do sesutja Olimpije in Ljubljane.