Interblock

2. SNL in nižje lige... + slovenska pokalna tekmovanja

Moderator: Moderatorji

Odgovori
ElDiego

Odgovor Napisal/-a ElDiego »

Pomoje obstanek ne bi bil vprašljiv, če bi g. Pečečnik že prej ugotovil svojo zmoto pri imenovanju športnega direktorja ...

Posamezniki so dobri, samo v ekipo jih je treba prav sestaviti. Recimo ta Salkič - iz njega bi znalo še kaj biti.
Uporabniški avatar
BOCo
Administrator foruma
Kraj: Lendava

Odgovor Napisal/-a BOCo »

Po taki promociji kot jo je imel Interblock, bi se lahko zgledoval še kak prvoligaš. Če bi se kaj takega zgodilo v Mariboru, Lendavi ali pa kje drugje, bi lahko bili priča polnemu stadionu na vsaki tekmi. Pa tudi če bi bile vstopnice vsaj do 50% cenejše, bi bilo vsaj 50-60% več gledalcev na tekmah.
Uporabniški avatar
shadani

Odgovor Napisal/-a shadani »

Pa vstopnice niti niso tolko drage. Cena vstopnic ne igra prevelike vloge zaenkrat v Sloveniji..... Obisk je predvsem v veliki meri odvisen od samih rezultatov, ker smo Slovenci razvajeni, vseskozi pričakujemo da naša moštva zmagujejo (to je sicer samoumevno), ampak je tudi normalno, da pride do padcev in v takih trenutkih bi bilo najpomembnejše da se stopi skup, se gre na tekmo itd. in se tako pomaga moštvu tudi v slabih trenutkih. Sicer pa je dosti tudi od promocije odvsino kot je že BOCo napisal...
fcchelsea

Odgovor Napisal/-a fcchelsea »

A da niso drage? 8 eurov so v Lendavi!!!
Uporabniški avatar
BOCo
Administrator foruma
Kraj: Lendava

Odgovor Napisal/-a BOCo »

V Lendavi se je z uvedbo evra vstopnica podražila na 1917 SIT (1500 SIT je bilo prej). Torej za skoraj 30%.
Tok87
Kraj: koper

Odgovor Napisal/-a Tok87 »

Enako v Kopru...prej 1.500 sit, zdaj 8 €.
SONO LE 16:54, 22.04.2007 L´INTER É CAMPIONE D´ITALIA 2006/07!
SONO LE 16:51, 18.05.2008 L´INTER É CAMPIONE D´ITALIA 2007/08!
SONO LE 22:19, 16.05.2008 L´INTER É CAMPIONE D´ITALIA 2008/09!
ElDiego

Gledam zdaj tekmo Interblock - Hit na SiOL TV in obolevam zaradi komentatorja, ki narobe izgovarja imena, poglavje zase pa so veleumna oglašanja z roba igrišča, češ da je trener Ljubljančanov Skočić igralcem naročil, naj bodo agresivni in pokrivajo svojega nasprotnika po celem igrišču :roll:
Joc
Mirnski PEK
Kraj: Mirna

Odgovor Napisal/-a Joc »

Danes 0:3 za Gorico. Drvijo v prepad. Saj meni je itak vseeno,bolje da izpadejo oni kakor pa Bela Krajina.

0:3
57' [0 - 1] N. Nikezic

65' [0 - 2] E. Demirovic

87' [0 - 3] T. Matavz

Zopet je zadel Matavž. Zadel tudi stari maček Demičirovič in pa najboljši strelec Nikezič.
ElDiego

In zakaj ti je bolje, če izpade Interblock? Ne vem no, čeprav nimam nobenih afinitet do njih, se mi zdi dobro, da ima Ljubljana prvoligaša ... Itak pa sem mnenja, da bodo po koncu sezone že tako "zdilali", da bosta tako Interblock kot Bela krajina ostala v 1. SNL.
Joc
Mirnski PEK

Odgovor Napisal/-a Joc »

Prvič sem Dolenec,tako da sigurno raje vidim Belo Krajino,kot pa Interblock. Potem takega prvoligaša Slovenija ne rabi,kakor je Interblock.
To je umeten klub in roko na srce je bolj kot ne v sramoto slovenski prvi ligi,ki že itak ni ne vem kaj,s takimi primerki pa zgleda še slabše. Če Ljubljana že mora imeti prvoligaša, naj raje pripeljejo Bežigrad,kar se bo itak prej kot slej zgodilo. Pa še veliko bolje bi bilo. Poleg tega pa se vidi kako neumno vodstvo ima Interblock. Pozimi so odfu*ali onega Japonca,ki je bil njihov najbolji igralec jesenskega dela, zato, da so lahko pripeljali 3 bosance. Zaradi mene lahko grejo...
Slika
Uporabniški avatar
Ata

Odgovor Napisal/-a Ata »

Joc napisal/-a: Pozimi so odfu*ali onega Japonca,ki je bil njihov najbolji igralec jesenskega dela, zato, da so lahko pripeljali 3 bosance.
Mislim, da se tukaj zelo motiš. Toshi še je vedno član Interblocka! :lol:

LP
:pu?a:
Joc
Mirnski PEK

Odgovor Napisal/-a Joc »

K ga niso prodal ali odpustili??
Slika
ElDiego

Bela krajina je za moje pojme še bolj umeten klub, kot Interblock. Če jim ne bi Domžale posodile treh igralcev in Maribor Panikvarja, ne vem kako bi se obdržali v 1. SNL.

Wakui pa ni igral zaradi Hrovatiča, je pa še naprej član ekipe in je na zadnjih nekaj tekmah igral (čeprav mislim da proti Gorici ne).
Joc
Mirnski PEK

Odgovor Napisal/-a Joc »

Luka napisal/-a:Bela krajina je za moje pojme še bolj umeten klub, kot Interblock.
Mislim da se motiš. Samo kakor meniš... Vsak ima svoje mišljenje.
Samo saj vidiš kaj delajo s tem Interblockom. Spremenili so ime Factor v to neumno ime,ki sploh ne vem kaj pooseblja,potem naredili nov grb,za katerega tudi ne vemo kaj predstavlja,dresi so tudi spet kar eni.
Slika
ElDiego

Nisem noben Interblock fan, ne me narobe razumeti. Toda v Interblocku vseeno vidim večjo perspektivo kot v Beli krajini.

Zakaj? Ah, ne splača se razlagati, itak ne bi razumel ... Pa tako ali tako ti že vse veš :wink:

Nimam pa nič proti Beli krajini proti klubu, toda realno ne sodi v 1. SNL. Tako kot Interblock (Factor) ne bi, če ne bi prišlo do sesutja Olimpije in Ljubljane.
Odgovori