Slovenija - Belorusija

Lahko Matjaž Kek popelje reprezentanco na pota stare slave? (retorično vprašanje)

Moderator: Moderatorji

Odgovori
Tok87
Kraj: koper

Slovenija - Belorusija

Odgovor Napisal/-a Tok87 »

2.zaporedna zmaga. Odlično. :)
Igra pa dokaj "švoh". Prvih 30 minut je še nekako zgledalo oz. zadnjih 10 minut, vendar so takrat belorusi že dihali na škrge. Tudi gostje so me zelo razočarali, saj so še slabši kot mi...
O Keku ne bom zgubljal besed...

Handa 7,5 Z bravurozno obrambo je rešil zmago, a je tokrat imel neposrečen izlet v prazno, vseeno zelo-zelo dober

Cipot 5,5 Z glavo dokaj ok, a na momente je izgledal vse preveč neroden. Prav tako je prepočasen za hitre napadalce.

Morec 6,5 Naš najboljši mož v obrambi. Me je kar pozitivno presenetil.

Jokič 6 Povprečna predstava, premalo se je vključeval v napadalne akcije.

Ilič 5,5 Podobno kot Jokič, premalo vključevanja v napad ter včasih tudi nepotrebno preigravanje.

Kirm 6,5 Največje poz.presenečenje obeh tekem. Manjka mu nekaj izkušenj ter tehnike, drugače pa zelo koristen.

Koren 5,5 Še vedno velik dolžnik tej rep. Predvsem podaj zelo netočne.

Stevanovič 6 Nekaj dobrih potez, a še vedno premalo zanj. Se mu pa vidi, da je bil precej poškodovan. Vsekakor igralec za prihodnost, saj mu tehnike ne gre očitati.

Birsa 4,5 Glede na njegov potencial naše največje razočaranje včeraj. Skupaj ni spravil enega dobrega strela...

Lavrič 7 Borben, veliko je pretekel. Nad njim tudi odločilna 11-metrovka, ki jo je zanesljivo izvedel.

Novakovič 5,5 Malce preveč statičen, resnici na ljubo pa ni prejel veliko uporabnih žog.
---------------------------------------

Vršič 7 Ob prihodu v igro je dokaj poživil našo igro. Tudi njegov strel iz voleja je bil enkraten.
Žinko b.o.
Brečko b.o. (ob vstopu takoj lep prodor)

p.s. komaj čakam, da se tekme selijo v Maribor
SONO LE 16:54, 22.04.2007 L´INTER É CAMPIONE D´ITALIA 2006/07!
SONO LE 16:51, 18.05.2008 L´INTER É CAMPIONE D´ITALIA 2007/08!
SONO LE 22:19, 16.05.2008 L´INTER É CAMPIONE D´ITALIA 2008/09!
Matevž

Odgovor Napisal/-a Matevž »

Strinjam se z večino ocen, mogoče bi Cipotu dal malo višjo, zgolj zaradi borbenosti in nepopustljivosti, kljub temu, da je počasen, poskuša to nadomestiti z borbo do zadnjega, tudi stevanoviču bi dal 5,5, se mi ej zdela celotna vezna linija preveč statična, od njega sem vsekakor več pričakoval, več kreativnosti, predvsem nam je manjkal nekdo na sredini, ki bi znal narediti prenos igre. Žal se moram strinajt z oceno Birse. Glede na njegovo tehnično znanje sem mislil, da bo z lahkoto igral na sredini, vendar mu včeraj nič ni šlo od nog. Verjetno bi bolje odigral v napadu, sicer pa se mi zdi, da nekatera vaša zgražanja ob njegovem neigranju vendarle niso bila tako na mestu. Morda pa trenutno ni v top formi, te stvari je najlažje ocenit na treningu. Zelo slab je bil tudi Ilič, morda bi si pred njim mesto zaslužil Brečko. Vsekakor se je premalo prodiralo po bokih. Pozitiven je predvsem rezultat in dejstvo, da smo končno premagali to Belorusijo, nove točke in premik na lestvici, igra pa... :roll:
ElDiego

Odgovor Napisal/-a ElDiego »

Igra še vedno ni blesteča, toda se izboljšuje ... Brečko je dobro odigral svoje minute, prav tako je bil dober Kirm. Ilič razočaral, Koren, Birsa in Novakovič tudi ... Pa Novakovič se je kar nekaj pizdil ...

Sicer pa lepo, da smo dobili 2 x 3 točke. Končno en mesec, ko bi se morali po FIFA lestvici povzpeti ...
Uporabniški avatar
Kibby
Kraj: Fazanerija - Sever

Odgovor Napisal/-a Kibby »

Pozabo si oceno za komentatorja tekme... -1 za veleumne izjave, kot so: "Lavrič igra denar za nogomet" in "Enega izmed Bolgarov je zajel krč" in še kaka bi se našla... Res nevem kje pobirajo take kretene, ko ob takem slabem fuzbalu te se dodatno jebejo v mozak... na sreco se obstaja tipka "Mute" :fyou: :fyou: :fyou:
Slika

Samo naša Mura iz Murske!!!
ElDiego

Odgovor Napisal/-a ElDiego »

Kdo pa je komentiral?
Uporabniški avatar
Kibby
Kraj: Fazanerija - Sever

Odgovor Napisal/-a Kibby »

Stare
Slika

Samo naša Mura iz Murske!!!
beko

Odgovor Napisal/-a beko »

Kibby napisal/-a:Stare
Dr.Stare. :deda:
lupin

Re: Slovenija - Belorusija

Odgovor Napisal/-a lupin »

Tok87 napisal/-a: p.s. komaj čakam, da se tekme selijo v Maribor
To nam manjka ja. Zgleda sicer patetično, ampak je povsem nekaj drugega igrat v Celju (gledališče) al pa Mariboru (arena za gladiatorje)
Tok87
Kraj: koper

Odgovor Napisal/-a Tok87 »

Ma sploh ni/ne bo primerjave. V Mariboru bomo zavoljo "pekla" bili sposobni premagagti vsakogar.
SONO LE 16:54, 22.04.2007 L´INTER É CAMPIONE D´ITALIA 2006/07!
SONO LE 16:51, 18.05.2008 L´INTER É CAMPIONE D´ITALIA 2007/08!
SONO LE 22:19, 16.05.2008 L´INTER É CAMPIONE D´ITALIA 2008/09!
Odgovori