SSC Napoli

Italijanska ligaška in pokalna tekmovanja.

Moderator: Moderatorji

Odgovori

Se bo Napoliju uspelo uvrstiti v Serie A?

Glasovanje se je zaključilo dne 20 Maj 2007, 20:30

Da
6
60%
Ne
2
20%
Vseeno mi je
2
20%

Skupaj glasov: 10

Uporabniški avatar
tench
Kraj: Napoli
Kontakt:

SSC Napoli

Odgovor Napisal/-a tench »

Na novo prebujeni velikan italijanskega nogometa, ki se v iskanju novega "mesije" počasi spet prebija na pota stare slave.

Slika

www.sscnapoli.it
Zadnjič spremenil tench, dne 22 Apr 2007, 10:34, skupaj popravljeno 2 krat.
We shall not be moved!
Uporabniški avatar
The_Milkman
Vseved

Odgovor Napisal/-a The_Milkman »

Pozdrav v zamejstvo...

In kdo bo novi odrešenik Napolija? Robbie? :lol: :lol: pa bosta skp čaj kuhalaa.....
Uporabniški avatar
tench
Kontakt:

Hihi....Ja, ideja sploh ne bi bila slaba...Bom stopil v kontakt z Rafo..Edya tako ali tako že poznam in ne bo problemov...Napoli je itak precej podoben L'poolu-ogromno pristanišče, narod prizadet na fuzbal, klub spi na lovorikah in minuli slavi.... :lol:

Danes sicer super pomembno gostovanje pri Frosinonu. Giubilatu sem tako ali tako že izrekel prepoved igranja, upam, da bo tudi Dedič doma v Kopru na čajčku pri mami. Poleg tega računam tudi na "kolegialnost" Juventusa-quid pro quo! Genoa mora pasti!
We shall not be moved!
Uporabniški avatar
BOCo
Administrator foruma
Kraj: Lendava

Odgovor Napisal/-a BOCo »

100% si bil na njihovi tekmi. Povej malo o vzdušju... 8)
Uporabniški avatar
tench
Kontakt:

BOCo napisal/-a:100% si bil na njihovi tekmi. Povej malo o vzdušju... 8)
Hih..pa ne na eni :wink:

Vzdušja se itak ne da opisati. Mislim, da je bolj noro lahko samo še v Liverpoolu, kjer cel štadion pade v trans. Tu so pa na obeh "curvah" taki manijaki, ki so sicer zreli za prisilno hospitalizacijo v kaki ustanovi, kjer se nosijo bele halje :lol:

Noro, res noro. Če se prepustiš toku in "padeš noter", je izkušnja res enkratna. Se pa splača poprej malce pozanimati in se naučiti kako pesem, sicer si precej "bos" in ne moreš tako sodelovati kot sicer...
We shall not be moved!
ElDiego

Odgovor Napisal/-a ElDiego »

Rejo poznaš? :D

Že vzdušje v mestu Napoli je noro (sem bil), žal pa nisem bil na štadionu, čeprav ne dvomim, da bi užival ...
Uporabniški avatar
tench
Kontakt:

Luka napisal/-a:Rejo poznaš? :D
Bolj bi rekel, da sem ga imel priložnost spoznati. Poznam pa zelo dobro njegovo žlahto. Sicer pa - beri blog :wink:
We shall not be moved!
ElDiego

Odgovor Napisal/-a ElDiego »

Zdaj imam več časa, obljubim da bom :oops: :D

Edit: Prebral. Hudo!
Joc
Mirnski PEK
Kraj: Mirna

Odgovor Napisal/-a Joc »

Jaz tudi prebral. Sicer pa sem že povedal. Škoda,da si pozabil fotoaparat.

Sicer pa sem glasoval za DA. Super bi bilo če bi bili zopet v Serie A.
Uporabniški avatar
tench
Kontakt:

Velika velika zmaga Napolija proti Frosinoneju z 2:1, kar pomeni, da se je Napoli upoštevajoč poraz Genoe v Torinu ponovno zavihtel na drugo mesto prvenstvene lestvice.
Povedli so domačini po napaki Domizzija, ki je izgubil žogo na sredini, nato pa je po izjemni akciji Pia'ja izenačil "Pampa" Sosa, v zadnjih vzdihljajih tekme pa je z izjemnim evrogolom z roba kazenskega prostora usodo domačinov zapečatil Ivano Trotta.
Četrta zmaga v petih tekmah in sedaj optimistično v dve zaporedni domači tekmi s Ceseno in AlbinoLeffejem. Prva liga je na obzorju...
We shall not be moved!
Uporabniški avatar
DV_tifo

Odgovor Napisal/-a DV_tifo »

Eh tench...
Danes se lahko vsi Napoletani zahvalijo tudi sodniku na tekmi Giuve - Genoa.
Kakšna katastrofa.Razveljavljen (neupravičeno) gol, nedosojena enajstmetrovka,vse do gola juventinov je Genoa prevladovala....Che schifo.

Kakorkoli so naredili velik posel za Napoli, škoda.Predvsem zato,ker Genoa igra zadnje čase dosti bolj tekoče, oz. lahkotno, Napoli pa ne da se muči,ampak bolj tako težko, na silo je delovalo vse skupaj zadnji mesec.
When the doors of perception are cleansed, man will see things as they truly are - infinite (William Blake)
Uporabniški avatar
tench
Kontakt:

DV_tifo napisal/-a: Kakorkoli so naredili velik posel za Napoli, škoda.Predvsem zato,ker Genoa igra zadnje čase dosti bolj tekoče, oz. lahkotno, Napoli pa ne da se muči,ampak bolj tako težko, na silo je delovalo vse skupaj zadnji mesec.
Hih...nima veze. E' una squadra che sa soffrire. Sicer pa 12 točk iz zadnjih petih tekem pove ogromno (štiri od teh tekem so bile v gosteh, od tega dva derbija!). Cinično, a ni kaj. Točke so točke. Na Matusi sta do danes slavila samo Vicenza in Piacenza, kar tudi ogromno pove o "težavnosti" terena.
Ni mi jasno, kaj je Dedič delal na klopi danes. Ko je prišel v igro, je takoj začel mešati štrene in požel simpatije Ravanellija (commento tecnico di lusso!), čeravno je bil za komentatorja najprej Srb, potem pa Bosanec, le Slovenec ne... :?

Glede Genoe pa zanimiv komentar Pier Paola Marina. Rekel je, da nima Juventus kaj iskati v Serie B letos, ker sta si napredovanje zaslužila tako Napoli kot Genoa; Juventus bi moral biti po njegovem že letos v A. Jaz pa pravim, kakšen A, v C bi morali ostati, tako kot je bilo sprva odločeno in ne bi imeli nobenih problemov z njimi... :lol:
We shall not be moved!
Uporabniški avatar
DV_tifo

Odgovor Napisal/-a DV_tifo »

Zz zadnjo povedjo se nebi mogel bolj strinjati.

Hehe se spomnim tudi Dedićeve prve tekme za Frosinone, takrat je bil kot po pravilu Bošnjak, no ma saj ne gre zameriti, ker ima tudi njihov pasoš?

Ja, če ne napredujeta Genoa in Napoli, bo to strašna škoda, mi je pa kolega včeraj povedal,da Genoa ponovno nekaj riskira zaradi nekih Preziosijevih poslov v preteklosti. Bogi, njih pa vedno strogo kaznujejo,verjetno edine.

Glede smaega Napolija, pa se mi zdi, da imajo velik plus v Marinu, ki je zelo zelo sposoben direktor.
When the doors of perception are cleansed, man will see things as they truly are - infinite (William Blake)
Uporabniški avatar
tench
Kontakt:

DV_tifo napisal/-a: Glede smaega Napolija, pa se mi zdi, da imajo velik plus v Marinu, ki je zelo zelo sposoben direktor.
Ja, Marino je zelo dober manager. Mogoče mu prevečkrat spodrsne pri nakupih na mercatu, kajti z zadnjimi "luksuznimi" nakupi je zaenkrat bolj kot ne brcnil v temo. Je pa potrebno tu omeniti, da je najpomembnejši faktor za Napolijev preporod Aurelio De Laurentiis. Mislim, da bo kar držalo, če rečem, da bi brez njega sedaj Napoli vegetiral v regionalnih ligah (ne gre pozabiti, da je De Laurentiis prevzel popolnoma nesolventen in bankrotiran klub z 78 milijoni evrov dolga!).
We shall not be moved!
Uporabniški avatar
tench
Kontakt:

Grande vittoria!
Danes sem bil spet na SanPaolu. Velika zmaga pred velikim avditorijem. Vročica narašča. Danes je bilo spet blizu 50k gledalcev, kar je sam po sebi zgovoren podatek. V torek pa še AlbinoLeffe. Serie A je na obzorju....
We shall not be moved!
Odgovori