Blodnje

Naslov pove vse.

Moderator: Moderatorji

Odgovori
fcchelsea

Odgovor Napisal/-a fcchelsea »

Z trenerjem Barcelone imava vedno znova zanimive pogovore preko modernih komunikacijskih tehnologij.Velikokrat igrava tudi prijateljske tekme kjer praviloma zmagam jaz :fyou:. Pravkar mi je povedal:
če vrleš al nej, zaradi tebe lejko gratan gej!!! Tolko o istospolni usmerjenosti :fyou: :kiss:
Uporabniški avatar
BOCo
Administrator foruma
Kraj: Lendava

Odgovor Napisal/-a BOCo »

Prvo: Kot kaže so tvoje komunikacijske naprave še vedno na samem dnu komuniciranja. Ubožci golobi so že popolnoma dehidrirani, ko vsak dan preletijo po več kilometrov. Mene pa že bolijo roke od tega pisanja na tvoje wc lističe.

Drugo: Seveda zmaguješ... Po penalih namreč, ko si moram pred koncem tekme (beri FIFA 07), zabiti tudi po 20 avtogolov, da potem odigrava podaljške. Verjetno vse jokaš, ko tvoj CSKA London pride do izzenačenja.

Tretje: Citiral sem ti pesem Kwašenih retašov. Verjetno to tja do vas v Mostje še ni prišlo. Verjetno se še vedno ukvarjate s nabiralništvom in komaj sedaj odkrivate, da ne obstaja samo instrumentalna glasba, ampak lahko tudi pojete poleg glasbe.

Da boš vedel o čem govorim:
http://www.myspace.com/retashy

:fyou:
fcchelsea

BOCo napisal/-a:Prvo: Kot kaže so tvoje komunikacijske naprave še vedno na samem dnu komuniciranja. Ubožci golobi so že popolnoma dehidrirani, ko vsak dan preletijo po več kilometrov. Mene pa že bolijo roke od tega pisanja na tvoje wc lističe.

Drugo: Seveda zmaguješ... Po penalih namreč, ko si moram pred koncem tekme (beri FIFA 07), zabiti tudi po 20 avtogolov, da potem odigrava podaljške. Verjetno vse jokaš, ko tvoj CSKA London pride do izzenačenja.

Tretje: Citiral sem ti pesem Kwašenih retašov. Verjetno to tja do vas v Mostje še ni prišlo. Verjetno se še vedno ukvarjate s nabiralništvom in komaj sedaj odkrivate, da ne obstaja samo instrumentalna glasba, ampak lahko tudi pojete poleg glasbe.

Da boš vedel o čem govorim:
http://www.myspace.com/retashy

1. Verjetno si me z kom zamenjal. Midva si namreč piševa prek msnja.

2.Spet si zamenjal....največkrat se zgodi obratno,da ti zmagaš po penalih jaz pa ti puščam zadnjih nekaj minut

3.Ali je naključje da si glih meni poslal ta citat? Pomoje si kar vedel komu boš poslal :fyou:
Uporabniški avatar
BOCo
Administrator foruma

Ti golobi s rdečimi pentljicami in celodnevno nabijanje na MSNju, kot kaže prerašča v rahlo obsedenost. Že nekaj časa hodim k psihiatru, zaradi te tvoje obsedenosti. To se kaže tudi na tem forumu.

Razmišljam tudi o tožbi in zahtevi, da se mi ne smeš več približati na 500 metrov. Torej na tekmah me več ne boš ˝občudoval˝. :D

Ata mi bo pomagal s Čeferinom, ali kateri je že imel stike s Čeferinom!? :D

Ta citat si si pa kot kaže interpretiral popolnoma drugače. Bojim se, da me bo ta tvoja obsedenost popelja v svet Toplovodarstva d.d. Slovenije...

fcchelsea

BOCo napisal/-a:Ti golobi s rdečimi pentljicami in celodnevno nabijanje na MSNju, kot kaže prerašča v rahlo obsedenost. Že nekaj časa hodim k psihiatru, zaradi te tvoje obsedenosti. To se kaže tudi na tem forumu.

Razmišljam tudi o tožbi in zahtevi, da se mi ne smeš več približati na 500 metrov. Torej na tekmah me več ne boš ˝občudoval˝. :D

Ata mi bo pomagal s Čeferinom, ali kateri je že imel stike s Čeferinom!? :D

Ta citat si si pa kot kaže interpretiral popolnoma drugače. Bojim se, da me bo ta tvoja obsedenost popelja v svet Toplovodarstva d.d. Slovenije...

Lepo da priznaš da hodiš k psihiatru!Ti je potreben :D
No mislim da lahko končava debato. Se slišiva ob naslednji priložnosti na kavi pri Neđoju :fyou: :D
Uporabniški avatar
BOCo
Administrator foruma

Vidiš tega se bojim ...

http://youtube.com/watch?v=gpDL5GrvrQk

:roll:
ElDiego

Odgovor Napisal/-a ElDiego »

Kdo je tega p**** spustil na sveto travo Bežigrada?!
Uporabniški avatar
Mido_1

Odgovor Napisal/-a Mido_1 »

ker je prvi slovenski slavcek je verjetno prileto :D
Slika
Uporabniški avatar
Piro

Odgovor Napisal/-a Piro »

Uporabniški avatar
BOCo
Administrator foruma

Ja, njegov se je verjetno povečal s 4 mm na 12 mm oz. 1,2 cm. :D

Pa njegova Maja... Baje neka starka, ki se zna napudrati do dveh ton. :bow:

Ne najdem večje slike...
Slika
:kiss:
Uporabniški avatar
BOCo
Administrator foruma

Ti se pa znajo zaposliti.

Link

:bow:
Uporabniški avatar
Piro

Odgovor Napisal/-a Piro »

BOCo napisal/-a:Ti se pa znajo zaposliti.

Link

:bow:
:kanta: :kanta: :kanta:
Joc
Mirnski PEK
Kraj: Mirna

Odgovor Napisal/-a Joc »

BOCo napisal/-a:Vidiš tega se bojim ...

http://youtube.com/watch?v=gpDL5GrvrQk

:roll:

Mrš ustrelt p****.Fak tista usta ma še pol ure potem odprte.Sramoti nas že s tem da diha :x
Slika
Uporabniški avatar
BOCo
Administrator foruma

UEFA je pričela s kampanjo proti debelosti.

Pa še zanimiva reklama, ki bo predvajana med vsako tekmo.

http://www.youtube.com/watch?v=24SI-9F1ZUc

:D
Uporabniški avatar
The_Milkman
Vseved

Odgovor Napisal/-a The_Milkman »

... a mi bomo začeli s kampanjo proti UEFI.....

corporate twats...
Zadnjič spremenil The_Milkman, dne 01 Sep 2007, 10:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori