1/2 finale Lige prvakov
Moderator: Moderatorji
Mango napisal/-a:"Tale Mourinho stalno joka, joka, joka. Igrajo tam, tam, ligo prvakov, vse ... Kdo mu je kriv? Kalimero....... Tudi jaz sem imel kolega, ki je lovil bjondine, črne, rdeče... in je na koncu postal peder."
Švicko v studijskem delu LP včeraj na TV3![]()
![]()
![]()
LOOOOOOOOOOOOL
We shall not be moved!
HAhahahaMango napisal/-a:"Tale Mourinho stalno joka, joka, joka. Igrajo tam, tam, ligo prvakov, vse ... Kdo mu je kriv? Kalimero....... Tudi jaz sem imel kolega, ki je lovil bjondine, črne, rdeče... in je na koncu postal peder."
![]()
![]()
Jaz upam, da se dbijo v finalu redsi in pa Milan. Mislim,da si Redsi letos zaslužijo finale,Milan pa tudi,čeprav manj. Bilo pa bi zanimivo da bi gledali ponovitev izpred 2 let.
Mah kje....Joc napisal/-a:HAhahahaMango napisal/-a:"Tale Mourinho stalno joka, joka, joka. Igrajo tam, tam, ligo prvakov, vse ... Kdo mu je kriv? Kalimero....... Tudi jaz sem imel kolega, ki je lovil bjondine, črne, rdeče... in je na koncu postal peder."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jaz upam, da se dbijo v finalu redsi in pa Milan. Mislim,da si Redsi letos zaslužijo finale,Milan pa tudi,čeprav manj. Bilo pa bi zanimivo da bi gledali ponovitev izpred 2 let.
Najbolj realen je finale Chelsea - Man U.
Chelsea bi lahko že v 1.polčasu rešil vse dvome o skupnem zmagovalcu, saj so imeli nešteto priložnosti...ne razumem pa, zakaj je moral Crouch tekmo začeti s klopi.
Chelsea bi lahko že v 1.polčasu rešil vse dvome o skupnem zmagovalcu, saj so imeli nešteto priložnosti...ne razumem pa, zakaj je moral Crouch tekmo začeti s klopi.
SONO LE 16:54, 22.04.2007 L´INTER É CAMPIONE D´ITALIA 2006/07!
SONO LE 16:51, 18.05.2008 L´INTER É CAMPIONE D´ITALIA 2007/08!
SONO LE 22:19, 16.05.2008 L´INTER É CAMPIONE D´ITALIA 2008/09!
SONO LE 16:51, 18.05.2008 L´INTER É CAMPIONE D´ITALIA 2007/08!
SONO LE 22:19, 16.05.2008 L´INTER É CAMPIONE D´ITALIA 2008/09!
Crouch je ponavadi vedno na klopi in vstopa kot adut. Ne predstavljami si ga glih kot igralca, ki mora včasih prit pomagat tudi v obrambo.
Za današnjo tekmo pa upam, da bo zmagal Liverpool, čeprav bo zelo zelo težko. Sicer je res, da ima Chelsea probleme z poškodbami (tekmo naj bi izpustil tudi Andry), ampak imajo Drogbaja, ki je letos sam odločil že ogromno tekem.
Sam navijam za finale Liverpool : ManU
Za današnjo tekmo pa upam, da bo zmagal Liverpool, čeprav bo zelo zelo težko. Sicer je res, da ima Chelsea probleme z poškodbami (tekmo naj bi izpustil tudi Andry), ampak imajo Drogbaja, ki je letos sam odločil že ogromno tekem.
Sam navijam za finale Liverpool : ManU
Zadnjič spremenil Piro, dne 01 Maj 2007, 21:40, skupaj popravljeno 1 krat.
- ViscaBarca!
- Kraj: Katalonija :D
You will never walk alone. Kako rad bi to slišal enkrat med pravimi rdečimi navijači. Upam, da jim uspe tudi danes.
Angleški nogomet bo zmagal v vsakem primeru.
Angleški nogomet bo zmagal v vsakem primeru.