Sicer pa je bilo glede odhoda največ napisanega o Smolareku, kaže da bo odšel med zimskim prestopnim rokom??
Borussia Dortmund
Moderator: Moderatorji
- Viator&Vektor
- Administrator foruma
- Kraj: Mlačni Potok
- Kontakt:
Je Zeko boljši od Brulca in ValdezaHenry napisal/-a:Kaj pa vem, če bo BVB kolikor toliko konkurenčen letos sem prepričan, da bo ostal še kako sezono ali dve.
Za Valdeza pa bom dal jaz predlog Zahoviču, da ga nam da morda BVB Mariboru na posojo saj mogoče bo celo dal kak gol , ker za Brulca dvomim da ga bo.

- Viator&Vektor
- Administrator foruma
- Kontakt:
Ko smo že ravno offtopic...mislim, da je Valdez odličen tip igralca za Maribor.
(sprehodi po Lentu...)
Kar se Borussie tiče, pa bom več komentiral po prvi prvenstveni tekmi. Upajmo, da bo njim pa tudi še drugim izivalcem v praksi izpadlo tako dobro kot na prijateljskih pa da spremljamo spet eno zanimivo izenačeno prvenstvo.
Aja, na bundesliga.de Borussia krepko vodi v anketi za presenečnje prvenstva.
Pa tudi prodali so rekordno število letnih kart: 50.000.
(sprehodi po Lentu...)
Kar se Borussie tiče, pa bom več komentiral po prvi prvenstveni tekmi. Upajmo, da bo njim pa tudi še drugim izivalcem v praksi izpadlo tako dobro kot na prijateljskih pa da spremljamo spet eno zanimivo izenačeno prvenstvo.
Aja, na bundesliga.de Borussia krepko vodi v anketi za presenečnje prvenstva.
Pa tudi prodali so rekordno število letnih kart: 50.000.
Špediterji Šiška - modra inteligenca, rdeča kri
Borussia Dortmund 1 - 3 Duisburg
Kringe
Ishiaku 2×
Tararach (pen)
Razocaranje na prvi tekmi. Predvsem so me razocarali napadalci, ki so na pripravljalnih tekmah kazali dobro forma danes pa nic. Verjetno je posledica hitri gol Duisburga prvi polcas sicer nekaj priloznosti predvsem precka Petrica. Drugega polcasa pa nisem gledo toda ocitno se slabse.
Kringe
Ishiaku 2×
Tararach (pen)
Razocaranje na prvi tekmi. Predvsem so me razocarali napadalci, ki so na pripravljalnih tekmah kazali dobro forma danes pa nic. Verjetno je posledica hitri gol Duisburga prvi polcas sicer nekaj priloznosti predvsem precka Petrica. Drugega polcasa pa nisem gledo toda ocitno se slabse.
- Viator&Vektor
- Administrator foruma
- Kontakt:
- Viator&Vektor
- Administrator foruma
- Kontakt:
Medtem ko so pripravljajo na derbi, se je spet poškodoval Frei.
Tu pa so lahko ogledato zgodovino revier-derbijev:
http://www.bundesliga.de/de/bildergaler ... UvNjA2MDQ=
Pa Smolarek vam gre v Racing...
Tu pa so lahko ogledato zgodovino revier-derbijev:
http://www.bundesliga.de/de/bildergaler ... UvNjA2MDQ=
Pa Smolarek vam gre v Racing...
- Viator&Vektor
- Administrator foruma
- Kontakt:
V soboto je torej Borussia celo uspela zmagati, in to dokaj suvereno, prepričljivo in všečno za gledalce. Skratka popolno nasprotje od tekem predtem (rekli bi kar standard). Smolarekov odhod se niti ne pozna, itak imajo dovolj napadalcev, tokrat je bil najuspešnejši Klimowitz, gol pa je dal povratnik v prvo ekipo in igralec, ki tej ekipi pomoje pomeni kar precej, legendarni Kringe. Tokrat je (sicer uradno desni bek) igral levo v vezi, res pravi allrouder, Doll je končno ugotovil da ga potrebujejo. Vseeno pa je še naprej kar nekaj taktiziranja pri BVBju, tako je Valdez recimo igral celo tekmo, medtem ko je dvakratni strelec Klimowitz šele v nadaljevanju zamenjal Petriča, ki se za zdaj ni pretirano izkazal. Zakaj pa je Brženska igral namesto Kovača pa ne bi vedel.
Je pa to bila najvišja domača zmaga po več kot dveh letih in lahko grejo kar optimistično v nadaljevanje prvenstva. Še 2 tekmi bo sicer manjkal Weidenfeller, ki je bil pomoje prestrogo kaznovan za povsem običajni besedni dvoboj kakršnih je nešteto, pa ne samo v Bundesligi. No, vsaj Ziegler je prvo tekmo oddelal brez napak. Nasploh imajo letos kar solidne alternative na klopi, včasih ima človek občutek da še boljše od igralcev v polju (sploh ko gleda Valdeza).
Je pa to bila najvišja domača zmaga po več kot dveh letih in lahko grejo kar optimistično v nadaljevanje prvenstva. Še 2 tekmi bo sicer manjkal Weidenfeller, ki je bil pomoje prestrogo kaznovan za povsem običajni besedni dvoboj kakršnih je nešteto, pa ne samo v Bundesligi. No, vsaj Ziegler je prvo tekmo oddelal brez napak. Nasploh imajo letos kar solidne alternative na klopi, včasih ima človek občutek da še boljše od igralcev v polju (sploh ko gleda Valdeza).
- Viator&Vektor
- Administrator foruma
- Kontakt:
Nekaj se špekulira, da naj bi BVB pripeljala še enega branilca čisto ob koncu prestopnega roka, saj s trenutno obrambo v klubu niso najbolj zadovoljni. Tudi Doll je to potrdil v intervjuju:
http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... kel/142210
Sploh je to kar precej verjetno, saj so zaslužili nekaj s Smolarekom pa lahko zdaj to takoj zapravijo. Nekaj sem slišal da naj bil opcija Grafite iz Le Mansa, bomo videli.
http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... kel/142210
Sploh je to kar precej verjetno, saj so zaslužili nekaj s Smolarekom pa lahko zdaj to takoj zapravijo. Nekaj sem slišal da naj bil opcija Grafite iz Le Mansa, bomo videli.
Danes prepotrebna zmaga v gosteh, gledal sem prvi polčas in je bla Hansa boljši nasprotnik meli so veliko nesreče saj so zadel od vratnice v vratnico pa vendar jim žoga ni hotela v gol tud nekaj minut kasneje je Hansa zadela prečko, drugi polčas pa nisem videl tako, da ne vem kaj se dogajalo vendar važne so 3točke.
- Viator&Vektor
- Administrator foruma
- Kontakt:
Vse čestitke za prvi polčas derbija.
Deda, kje maš šal pa kapo?
btw, pa ne da si ravno danes pozabil stavit, ko bi prvič lahko zadel. Kakšna nevejetna smola kaj? Jaz bi te spomnil če bi videl da še nisi, saj veš da bi te.
Ne ne, resno bi... Samo ne vem, ali si se malo zakalkuliral ali pa te že demenca daje? 
Po dolgem času spet tak pogeld na lestvici:
http://www.bundesliga.de/de/liga/tabelle/
(predlagam ti printscreen dokler je še)
btw, pa ne da si ravno danes pozabil stavit, ko bi prvič lahko zadel. Kakšna nevejetna smola kaj? Jaz bi te spomnil če bi videl da še nisi, saj veš da bi te.
Po dolgem času spet tak pogeld na lestvici:
http://www.bundesliga.de/de/liga/tabelle/
(predlagam ti printscreen dokler je še)