Borussia Dortmund

Lepote, ki jih ponuja nemški nogomet.

Moderator: Moderatorji

Uporabniški avatar
Viator&Vektor
Administrator foruma
Kraj: Mlačni Potok
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Viator&Vektor »

Henry napisal/-a:Jah bolje Kovač nego Cesar.
Danes sem kupil Kicker, tako da če koga kaj zanima o nemškem prestopnem roku...
Glede Borussije je tako, s Kovačom so očitno zaključili nakupe, saj ni več denarja, prišli so torej Klimovitz, Petrič, Federico in Kovač, torej en nenapadalec. Edina možnost, da pride še kdo, je, če bodo še koga prodali, npr. Pienaar je bil na spisku pa veteran Ricken se mi zdi, ampak ni bilo nobenih ponudb baje do sedaj. Aja, tudi Sahin bi mogoče lahko odšel, Jack ko si spraševal o njem, meni se ne zdi nič posebnega, pač tipičen nemški talent, ki ga naredijo mediji, če so vsi zdravi ni niti med 11.
Kljub krizi pa je Borussia (za zdaj) zapravila druga največ denarja za okrepitve, po Bayernu seveda.
Če je to res vse, potem bi bilo tako:
Weidenfeller
Dede-Wörns-Kovač-Degen?
Tinga-Kehl/Sahin-Kringe-Pienaar/Ricken?
Petrič-Frei/Smolarek

Kehl naj bi bil že pripravljen (končno), zato bi se pomoje lahko vrnil v prvo postavo do začetka. Smolarek bo mogoče šel, prav tako kot rečeno eden od dvojca Pienaar/Ricken. Degen je zanič, ampak resne menjave ni, kupili so sicer nekega Kohlmanna, žal ne poznam.
Uporabniški avatar
ALEN
Kraj: Šentilj pri Mariboru

Odgovor Napisal/-a ALEN »

Frei je poškodovan in še bo okoli tri mesece, če se ne motim.
Napadalcev je občutno preveč Federico, Petrič, Ebi, Valdez, Frei, Klimowitz. Petrič bo nato tako špielmaher, tako da bosta v napadu Frei in Smolarek. Pa Ebi naj bi imel neke ponudbe iz Anglije in če morda gre ga bo v napadu verjetno zamenjal Klimowitz.
Valdeza bi jaz prodal.
Uporabniški avatar
Henry

Odgovor Napisal/-a Henry »

Pri Valdezu je tak problem, da ga nemoreš prodat, ker ga tako ali tako doben noče lahko bi ga edino podarili kakemu amaterskemu klubu.
Uporabniški avatar
Viator&Vektor
Administrator foruma
Kontakt:

ALEN napisal/-a:Frei je poškodovan in še bo okoli tri mesece, če se ne motim.
Ja seveda, zato je /, če sta oba zdrava ima Frei prednost, ampak sezono naj bi začel Smolarek jasno. Jaz osebno dvomom da bo to s preselitvijo Petriča obveljalo, saj je tipičen golgeter. Mogoče bi lahko Pienaar spet zaigral na svojem položaju, lani na koncu pa je recimo špilmaherja igral tudi Kringe. Bolj me zanima krilo, Pienaar se tam ni ravno izkazal, drugih nekih alternativ ni veliko.

Vaš Sahin gre v Feyenoord, kot sem si mislil, saj ga v klubu (vsaj za prvo postavo) ne rabijo.
Uporabniški avatar
Viator&Vektor
Administrator foruma
Kontakt:

Borussia včeraj povsem nadigrala in potokla Romo, še Valdez je zadel in to dvakrat. Tako kot so igrali bi morali Bundesligo zmagati z lahkoto, samo ko bo šlo zares bodo pa spet nekaj komplicirali...
Špediterji Šiška - modra inteligenca, rdeča kri
Uporabniški avatar
Henry

Mene je zelo presenetilo, ko sem videl rezultat, da pa dal Valdes 2gola pa že meji na znanstveno fantastiko, upam da bodo tud v ligi letos nekaj naredili in končno prišli do Evrope. :arrow: :arrow: BVB
Uporabniški avatar
Viator&Vektor
Administrator foruma
Kontakt:

Po odličnih igrah in rezultatih na prijateljskih (po Romi še 1:4 v Vitessu) zdaj v Nemčiji resno razpravljajo o tem, kako močna je dejansko Borussia. V Kickerju je ta tema danes celo na naslovnici:
Slika
Nekateri že vlečejo vzporednice s kanto 02, več napišem, ko bo članek dostopen tudi v socialni verziji na netu.

Aja, Frei naj bi mislim da danes spet začel počasi trenirati. Razen tega pa prav neobičajno vsi zdravi in pripravljeni.
Uporabniški avatar
Henry

Dobro zadnjič so eno tekmo tud zgubili 4:2. Še malo do prvenstva takrat bomo lahko videli koliko velja ta ekipa prepričan sem, da je to močnejša ekipa kot lani, če ne bo preveč poškodb se zna zgodit, da bodo med prvimi štirimi na koncu. :arrow: BVB
Uporabniški avatar
Mido_1

Odgovor Napisal/-a Mido_1 »

zgubli so zato ker sem stavo na njih prevzamem vso odgovornost za poraz.
Slika
Uporabniški avatar
Henry

Poznam tole ja tud jaz bi lahko večkrat prevzel odgovornost za to, ko kdo zgubi zarad mojih stav, ker se pač mora nekdo najt, da ni dobitno.

V sredo še zadnja pripravljalna tekma z Viktoria Köln, nato pa že prva prvenstvena tekma proti Magdeburgu.

Ups se opravičujem prot Magdeburgu je pokalna tekma in ne prvenstvena.
Uporabniški avatar
Mido_1

Odgovor Napisal/-a Mido_1 »

Frei je začel spet trenirat po skor 3 mesecih z ekipo prav tako pa so sporocili da Dede ostaja pri Borusiji.

vir: www.bvb.de
Slika
Uporabniški avatar
Henry

Magdeburg [1 - 4] Borussia Dortmund
4' [0 - 1] E. Smolarek
30' [0 - 2] D. Klimowicz
43' [1 - 2] Agyemang
75' [1 - 3] M. Petric
90' [1 - 4] D. Klimowicz

Gladko napredovanje in dobra popotnica za prvi krog lige :bow: :bow:
Joc
Mirnski PEK
Kraj: Mirna

Odgovor Napisal/-a Joc »

Use nove okrepitve so zadele.Dobro moštvo imajo.Samo ne vem,kako bo ko bo Frei nazaj prišel.Samo ob Klimowiczu in Petriču v taki formi,ne bo velik igral pomoje..
Slika
Uporabniški avatar
Viator&Vektor
Administrator foruma
Kontakt:

Joc napisal/-a:Use nove okrepitve so zadele.Dobro moštvo imajo.Samo ne vem,kako bo ko bo Frei nazaj prišel.Samo ob Klimowiczu in Petriču v taki formi,ne bo velik igral pomoje..
Misliš, Klimowitzu in Smolareku, Petrič naj bi igral polšpico. Pa da ne bom preveč nakldal, poglejte si grafično, kako vse skupaj izgleda.
http://www.bvb.de/?%9F%2Ak%97%84%ECSl%E1%85%9E
Frei ne vem kam bo pasal po rehabilitaciji, on je tak zanimiv igralec, izgleda da ne more preteči pet metrov, pa vedno nekako zabije gol. Pa tu je še Buckley, ki je včeraj vstopil kot rezerva. Zgleda je Valdez povsem na stranskem tiru.
Uporabniški avatar
ALEN
Kraj: Šentilj pri Mariboru

Odgovor Napisal/-a ALEN »

Buckley se je vrnil v Borussio? Vem da so ga nekam posodili, pa nisem vedel da se je zdaj vrnil. Je pa pred prihodom v BVB blestel v Bundesligi in bil med najboljšimi strelci samo zdaj ne vem več za kater iklub je igral :oops: .
Torej je v napadu res gneča in Valdeza čimprej na transfer listo pa upat da kdo ponudi zanj kaki miljon al pa dva.
Odgovori