Se mogoče zmenimo za kako gajbo pira.
Iščemo primerno ime ...
Moderator: Moderatorji
lupin napisal/-a:Ti kr, tko al tko ti ne bom odgovoru z u10 se pač ne pogovarjam, ker ne znajo še vseh črk abecedeJoc napisal/-a:Mango napisal/-a:Hopla, kaj pa če se to vse skupaj vrne enkrat?![]()
za več informacij, zaspammajte Lupinov ZS box
Zmenjeni.Mu bom spet za MSN zatežu...
"Za mene Interblock ne bo nikoli Olimpija, za mene je Interblock Factor in Factor nikoli ne more biti na nivoju Olimpije."
(Sebastjan Cimeroti?)
(Sebastjan Cimeroti?)
- The_Milkman
- Vseved
Dej jih mučt, a nimaš dost da so mladi....lupin napisal/-a:Ti kr, tko al tko ti ne bom odgovoru z u10 se pač ne pogovarjam, ker ne znajo še vseh črk abecedeJoc napisal/-a:Mango napisal/-a:Hopla, kaj pa če se to vse skupaj vrne enkrat?![]()
za več informacij, zaspammajte Lupinov ZS box
Zmenjeni.Mu bom spet za MSN zatežu...
O tem, kdo ne zna pisat, mislim, da ne gre diskutirat. Recimo š-ja očitno res nisi še osvojil, ker pri znaŠ si pozabil eno reč, ki jo imenujemo strešica. Aja, to si preššššššššššprical. Pa tri pike so nestične ... Aja, pa kaj bi to tebi, to se učijo v drugem, točno ...Joc napisal/-a:U14 bonehead.Sem ti že stokrat povedal. Da ti ne bo prah padu na glavo![]()
Saj tebi se vidi...Črke se uči v 1 razredu, ti si pa že na faksu pa še zdaj ne znas normalno pisat...
U14 si? Uf, potem pa si res obupen primerek.
Pojem slovnično zate NE obstaja. No, poglejmo si ta sestavek v pravilni, slovnični obliki:Joc napisal/-a:Uspel. Ampak saj ti tudi nabijas. tako da če hočes lahko tudi jaz še enrat tebi razložiš,ker predvidevam da nisi razumel.Če si pa sporoči. Ampak napiši slovnično...
Uspel. Ampak saj ti tudi nabijaŠ, tako da če hočeŠ, lahko tudi jaz še enKrat tebi razložiM, ker predvidevam, da nisi razumel. Če si, pa sporoči. Ampak napiši slovnično ...
Opomba: Razložiš je druga oseba, edino, če se smatraš za drugo osebo ednine. Med piko in naslednjim stavkom je vedno presledek. Veš, to je tista podolgovata tipka, space.
Sicer pa ... Nezadostno, sedi. Tega pa si verjetno že vajen
Lupin ne piši mu take besede, ki jih ne razumelupin napisal/-a:O tem, kdo ne zna pisat, mislim, da ne gre diskutirat. :Joc napisal/-a:U14 bonehead.Sem ti že stokrat povedal. Da ti ne bo prah padu na glavo![]()
Saj tebi se vidi...Črke se uči v 1 razredu, ti si pa že na faksu pa še zdaj ne znas normalno pisat...
Joc, ko sem jaz bil star 13 let, štirke poznal nisem
Zadnjič spremenil ALEN, dne 22 Jun 2007, 22:03, skupaj popravljeno 1 krat.