Iščemo primerno ime ...
Moderator: Moderatorji
- Viator&Vektor
- Administrator foruma
- Kraj: Mlačni Potok
- Kontakt:
Meni je tut izbrisani ok...zaj nevem ce to iscete ime za kaki forum al stran?
Ker lahko bi sami nardili stran tak kot je bil SNP,grafičarje tak mamo tak da bi lahko kaki dizajn naredili,pa od vseh teh se sigurno zna kdo ukvarjat z NVU al pa s kerim drugim programom za strani
mogoče bi lahko bil speet naslov SNP,sej v bistvu je itak razpadel,ker druzil se ni z sportno mrezo...vsi vemo da ni od njega ostalo nic
Ker lahko bi sami nardili stran tak kot je bil SNP,grafičarje tak mamo tak da bi lahko kaki dizajn naredili,pa od vseh teh se sigurno zna kdo ukvarjat z NVU al pa s kerim drugim programom za strani
mogoče bi lahko bil speet naslov SNP,sej v bistvu je itak razpadel,ker druzil se ni z sportno mrezo...vsi vemo da ni od njega ostalo nic

Ojoj, nekateri pe vejo veliko reči očitno ..., razpadel, družil lol ... kake definicijeGaLakTik napisal/-a:Meni je tut izbrisani ok...zaj nevem ce to iscete ime za kaki forum al stran?
@ Galaktik - s tabo se ne strinjam glede propadanja... Tale forum je čist lušna stvar, gor smo pa ljudje ki smo tudi prej tvorili jedro starega in častitljivega SNP foruma... Se mi zdi bolje tako, kot da bi prerasli v forum s 25.000+ člani, kjer bi bil odstotek cicibanov neprimerno večji kot je tu sedaj..joci..

"Za mene Interblock ne bo nikoli Olimpija, za mene je Interblock Factor in Factor nikoli ne more biti na nivoju Olimpije."
(Sebastjan Cimeroti?)
(Sebastjan Cimeroti?)
itak da ne dovolijo ker se bojijo da bi pol spet prišo taki portal ven haha
lahko bi kaki novi portal ratal...obisk itak nebi bil problem.
www.fuzbalmania.com
www.snp.com (slovenski nogometni prostor
)
www.fuzbal.com
nevem...sej ne rabi bit neki slovenski naslov(nogomet itd.) lahko je fuzbal.si al pa fuzbal.com kaj te zaj itak nobenga nebo brigo naslov. oziroma mora bit cim bolj enostaven in zanimiv da si ga zapomnis ne pa sloveniansoccer pa take fore,ko jih polovica ne zna prav napisat
lahko bi kaki novi portal ratal...obisk itak nebi bil problem.
www.fuzbalmania.com
www.snp.com (slovenski nogometni prostor
www.fuzbal.com
nevem...sej ne rabi bit neki slovenski naslov(nogomet itd.) lahko je fuzbal.si al pa fuzbal.com kaj te zaj itak nobenga nebo brigo naslov. oziroma mora bit cim bolj enostaven in zanimiv da si ga zapomnis ne pa sloveniansoccer pa take fore,ko jih polovica ne zna prav napisat

Mas prav ja...sej itak je bil SNP bolj "znan" zarad foruma,ker novice so ble bol redke...tak da je toti forum okMango napisal/-a:@ Galaktik - s tabo se ne strinjam glede propadanja... Tale forum je čist lušna stvar, gor smo pa ljudje ki smo tudi prej tvorili jedro starega in častitljivega SNP foruma... Se mi zdi bolje tako, kot da bi prerasli v forum s 25.000+ člani, kjer bi bil odstotek cicibanov neprimerno večji kot je tu sedaj..joci..![]()
![]()

Amen to that.Mango napisal/-a:... Se mi zdi bolje tako, kot da bi prerasli v forum s 25.000+ člani, kjer bi bil odstotek cicibanov neprimerno večji kot je tu sedaj..[
Luštna stvar
Meni osebno je malo žal snp strani....nepozabni kviz, posnetki zlate generacije...
When the doors of perception are cleansed, man will see things as they truly are - infinite (William Blake)