Iščemo primerno ime ...

Obvestila o tem in onem.

Moderator: Moderatorji

Joc
Mirnski PEK
Kraj: Mirna

Odgovor Napisal/-a Joc »

Ja morda samo tu smo bolj nogometni navdušenci kakor pa splošni po mojem mnenju...
Slika
Uporabniški avatar
Viator&Vektor
Administrator foruma
Kraj: Mlačni Potok
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Viator&Vektor »

Saj to sem predloge že dajal (mrtivkot, ofsajd, SloSoccerSamostojnaRedakcija...) samo naj bi blo bolj splošno, ali zdaj ne več?

A ste bolj za tuje vidim, potem pa recimo torschuss, teamgeist, angriff total al pa fifth flagpost če že more bit anglešk, da ne boste spat kaj rekli.
lupin

Odgovor Napisal/-a lupin »

Kaj se pa sploh tok ukvarajte s tem? Sej itak ljudje smo isti, kot smo bili na začetku, kam daleč pa očitno ne kaže, da se bo prodrlo. Tole izbrisani je povsem primerno ;)
GaLakTik

Odgovor Napisal/-a GaLakTik »

Meni je tut izbrisani ok...zaj nevem ce to iscete ime za kaki forum al stran?
Ker lahko bi sami nardili stran tak kot je bil SNP,grafičarje tak mamo tak da bi lahko kaki dizajn naredili,pa od vseh teh se sigurno zna kdo ukvarjat z NVU al pa s kerim drugim programom za strani
mogoče bi lahko bil speet naslov SNP,sej v bistvu je itak razpadel,ker druzil se ni z sportno mrezo...vsi vemo da ni od njega ostalo nic
Slika
lupin

GaLakTik napisal/-a:Meni je tut izbrisani ok...zaj nevem ce to iscete ime za kaki forum al stran?
Ker lahko bi sami nardili stran tak kot je bil SNP,grafičarje tak mamo tak da bi lahko kaki dizajn naredili,pa od vseh teh se sigurno zna kdo ukvarjat z NVU al pa s kerim drugim programom za strani
mogoče bi lahko bil speet naslov SNP,sej v bistvu je itak razpadel,ker druzil se ni z sportno mrezo...vsi vemo da ni od njega ostalo nic
Ojoj, nekateri pe vejo veliko reči očitno ..., razpadel, družil lol ... kake definicije :kanta:
GaLakTik

mislil sem napisat Zdruzil ne druzil :D
moja napaka.

razpado pa SNP je,ker od njega ni ostalo nič,pa reči da nimam prav.
ostali smo samo mi z foruma pa še to je zdaj tisti forum na robu propada
Slika
Joc
Mirnski PEK

Odgovor Napisal/-a Joc »

Smo tudi po ŠM mel že SNP,samo ne dovolijo več tega imena...
Slika
Uporabniški avatar
Mango
General
Kraj: Slovenija
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mango »

@ Galaktik - s tabo se ne strinjam glede propadanja... Tale forum je čist lušna stvar, gor smo pa ljudje ki smo tudi prej tvorili jedro starega in častitljivega SNP foruma... Se mi zdi bolje tako, kot da bi prerasli v forum s 25.000+ člani, kjer bi bil odstotek cicibanov neprimerno večji kot je tu sedaj..joci..;) :deda: :D
"Za mene Interblock ne bo nikoli Olimpija, za mene je Interblock Factor in Factor nikoli ne more biti na nivoju Olimpije."
(Sebastjan Cimeroti?)
GaLakTik

itak da ne dovolijo ker se bojijo da bi pol spet prišo taki portal ven haha :D
lahko bi kaki novi portal ratal...obisk itak nebi bil problem.

www.fuzbalmania.com
www.snp.com (slovenski nogometni prostor :smoke: )
www.fuzbal.com

nevem...sej ne rabi bit neki slovenski naslov(nogomet itd.) lahko je fuzbal.si al pa fuzbal.com kaj te zaj itak nobenga nebo brigo naslov. oziroma mora bit cim bolj enostaven in zanimiv da si ga zapomnis ne pa sloveniansoccer pa take fore,ko jih polovica ne zna prav napisat :smoke:
Slika
lupin

Ma galaktik ... tam ni nič razpadlo, sam bi blo predolgo to razlagat, glede imena pa so verjetno kje kake pogodbe, ampak to je spet druga stvar, ki je nekaterim (še) ni dano razumet.
GaLakTik

Mango napisal/-a:@ Galaktik - s tabo se ne strinjam glede propadanja... Tale forum je čist lušna stvar, gor smo pa ljudje ki smo tudi prej tvorili jedro starega in častitljivega SNP foruma... Se mi zdi bolje tako, kot da bi prerasli v forum s 25.000+ člani, kjer bi bil odstotek cicibanov neprimerno večji kot je tu sedaj..joci..;) :deda: :D
Mas prav ja...sej itak je bil SNP bolj "znan" zarad foruma,ker novice so ble bol redke...tak da je toti forum ok :smoke:
Slika
Uporabniški avatar
DV_tifo

Odgovor Napisal/-a DV_tifo »

Mango napisal/-a:... Se mi zdi bolje tako, kot da bi prerasli v forum s 25.000+ člani, kjer bi bil odstotek cicibanov neprimerno večji kot je tu sedaj..[
Amen to that.

Luštna stvar :slovenija:

Meni osebno je malo žal snp strani....nepozabni kviz, posnetki zlate generacije...
When the doors of perception are cleansed, man will see things as they truly are - infinite (William Blake)
Uporabniški avatar
Mango
General
Kraj: Slovenija
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mango »

Hopla, kaj pa če se to vse skupaj vrne enkrat? :D

za več informacij, zaspammajte Lupinov ZS box :kanta:
"Za mene Interblock ne bo nikoli Olimpija, za mene je Interblock Factor in Factor nikoli ne more biti na nivoju Olimpije."
(Sebastjan Cimeroti?)
Uporabniški avatar
fisherel
Kraj: Piran
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a fisherel »

Mango napisal/-a:Se mi zdi bolje tako, kot da bi prerasli v forum s 25.000+ člani, kjer bi bil odstotek cicibanov neprimerno večji kot je tu sedaj
:bow:
Bolj sprosceno, prijatelsko vzdusje, pa tudi ko pride do kasnega "spora" (v temi +/-) je kar prijetno gledat...
Slika
Joc
Mirnski PEK

Odgovor Napisal/-a Joc »

Mango napisal/-a:Hopla, kaj pa če se to vse skupaj vrne enkrat? :D

za več informacij, zaspammajte Lupinov ZS box :kanta:

Zmenjeni.Mu bom spet za MSN zatežu... :D
Slika
Odgovori