Mura
Moderator: Moderatorji
Mogoče se že ve kdo pa bodo sponzorji (večji mislim). Zadnjič se je nekaj omenjalo Polaniča, vendar imam informacije, da naj z Muro ne bi ravno sodeloval (kot je to omenjal Topič), saj po tistih razprtijah ni več prave "ljubezni" z županom in klubom.
Meni je všeč tako navijanje, boli me k*rac, če mene zmerjajo z Madžarom ali kaj vse... Jaz sem pa vesel, da jim je MURKO Štajerc!
Še vedno javnosti ni znano ime večjega sponzorja, niti - iskreno povedano - ne iščem informacij. Pustim se presenetiti. Polanič? Dvomim, da bo šel v prvem krogu zraven kot sponzor. Mogoče kdaj pozneje. Mogoče pa vendarle. Navsezadnje njega vodijo gospodarski interesi in ni rečeno, da jih z Muro prej ali slej spet ne bo našel.
Pohvale gostujočim navijačem za množičen obisk na drugem koncu domovine. Še zdaj mi ni čisto jasno, kako so uspeli domov odnesti točko, a vseeno...Take ekipe enostavno potrebujemo v prvi ligi. Če bi naš plebes pokazal kanček takšne pripadnosti klubu, bi bil svet lepši.
P.S. Aja, vseeno en ogromen minus zaradi glasnega ksenofobnega primerjanja našega brasileirota s človeškimi primati. Popolnoma nepotrebno in graje vredno.
P.S. Aja, vseeno en ogromen minus zaradi glasnega ksenofobnega primerjanja našega brasileirota s človeškimi primati. Popolnoma nepotrebno in graje vredno.
We shall not be moved!
Mešano?! Ne da bi žalil koga, niti približno, ampak sta oba igralca boljša od vseh vaših vezistov(ok, mogoče Dodlek nekje na tem nivoju), ki sem jih videl do zdaj(3 tekme vaše sem gledal). Moje mnenje, kak se bota pa pubeca obnesla je pa drugo vprašanje. Dodlek je bolj centralni vezist, ki je imel določene dobre trenutke v Mbju, ampak je bilo teh bolj malo, kup centralnih vezistov pri nas boljših od njega. Za Repa pa mi je žal, perspektiva velika, šans je pubec tudi dobil, ampak igra pa bolj boga. res je, da je igral na pozicijah, ki njemu naj nebi bile pisane na kožo,... Edina zares dobra tekma z njegove strani je bila lanska zadnja proti Domžalam. veliko se govori o tem, da pubec praktično nič ne je, samo tote Herbalife naptike žlempa, kar se mu vidi, ker mu lahko rebre iz kilometra prešteješ. Srčno upam, da mu bo posoja pomagala, da se vrne na neko spodobno raven in da začne igrat, tak kot lahko. V kolikor bo, bo to odlična okrepitev.
Me pa presneča odziv navijačev o neki prodani Muri Zahotu, naš klub vam gre na roko, posoja igralce, vas spoštuje, navijači sprejeti u nulo, polno simpatij, potem pa bereš take, da ti gre na bruhanje...
Me pa presneča odziv navijačev o neki prodani Muri Zahotu, naš klub vam gre na roko, posoja igralce, vas spoštuje, navijači sprejeti u nulo, polno simpatij, potem pa bereš take, da ti gre na bruhanje...