Maribor
Moderator: Moderatorji
Se sprašujem kaj bi šele bilo, če bi ta dva igrala. Ni kaj, priznati treba, da smo danes bli sramotno slabi, Olimpija nas je nadigrala v vseh pogledih. Tokrat zares - sreča, sreča, še enkrat sreča in odličen Radan. Ne vem koliko časa bom še moral trpeti dva igralca, ki se ju vztrajno tiši not v prvo enajsterico, a ne moreta igrat za Dogoše. Obrobni dogodki tokrat pripadli GDjem.tench napisal/-a:Maribor bi moral to tekmo po neki logiki dobiti, saj je Olimpija brez Raniča in Omladiča pol slabša ekipa kot sicer.
Tole bi morala zmagat Olimpija....
ampak dokler bo Kosič na klopi delat take bravure, kot že n-tič tudi včeraj... najprej menjava wingerjev sredi prvega polčasa, potem pa menjava Bešiča ko je bilo že prepozno, namesto da bi že prej zamenjal koga od veznih z dodatnim napadalcem... ne more Šokota sam, in to vedo očitno vsi razen KOsića...
žal mi je malega Jovića, če bi šla tista v gol, verjamem da bi zmaga ostala v Ljubljani oz. da bi dosegli še kakšnega.
Pri Mariboru pa ocena 10+ za Radana... kaj vse ta ni branil
Ostalo pa .. ne vem, sem pričakoval več od vijoličnih, kljub vsemu.
Tekmo sem posnel preko VLC-ja, če bi kdo želel imeti, lahko pošljem DVD direktno ali pa vržem nekam na direct-download varjanto.
Lp
ampak dokler bo Kosič na klopi delat take bravure, kot že n-tič tudi včeraj... najprej menjava wingerjev sredi prvega polčasa, potem pa menjava Bešiča ko je bilo že prepozno, namesto da bi že prej zamenjal koga od veznih z dodatnim napadalcem... ne more Šokota sam, in to vedo očitno vsi razen KOsića...
žal mi je malega Jovića, če bi šla tista v gol, verjamem da bi zmaga ostala v Ljubljani oz. da bi dosegli še kakšnega.
Pri Mariboru pa ocena 10+ za Radana... kaj vse ta ni branil
Tekmo sem posnel preko VLC-ja, če bi kdo želel imeti, lahko pošljem DVD direktno ali pa vržem nekam na direct-download varjanto.
Lp
"Za mene Interblock ne bo nikoli Olimpija, za mene je Interblock Factor in Factor nikoli ne more biti na nivoju Olimpije."
(Sebastjan Cimeroti?)
(Sebastjan Cimeroti?)
Rahlo opravičilo mogoče gre najti v tem, da smo morali opraviti 2 zamenjavi že v prvem polčasu, kasneje na potek dogodkov Milanič ni več mogel vplivati s kakšnimi menjavami. Ni pa opravičila za anemičnost v igri, predvsem v vezni linji. Igralci Olimpije so bili dosti bolj agresivni, na čase celo preveč, kar pa Čeferina ni motilo. Ne iščem izgovorv v njem, ampak je dejstvo, da je v določenih trenutkih vplival na igro. Salkič zlomi Pridigarju dlančno kost on pa mislim da ni dosodil niti prekrška, kaj šele da bi pokazal karton. Tu je bilo še nekaj ostalih stvari. On za moje pojme ne more sodit teh tekem, ker je pristranski. Po mojem bi se tudi kdo obregnil ob dejstvo, če bi derbi v Mariboru sodil kakšen sodnik iz Ptuja.
Zanimivo je tudi to, da danes v medijih noben ne poroča o vdoru navijačev na igrišče. Spomnimo se mastnih naslov o divjaških vijolah in 300 polomljenih stolih, sedaj pa samo o tem, da so bili neredi, na nogomaniji so celo zapisali, da so bili "hujši" marisborski navijači. Da ne govorim o enih opičnjakih, ki so na začetku tekme prišli provocirat iz tribune z navadnimi navijači, nato pa so na tej tribuni iskali in pretepali navadne mariborske navijače, ki so tekmo spremljali iz te tribune, tudi ljudi, ki so s seboj pripeljali otroke. Potem pa z veseljem kurijo šale, ki jih kradejo starim atejem, otrokom in ženskam, kot da gre za neke navijaške podvige.
P.s.: Je pa znova zmagal napovedovalec. O vseh napakah in smešnih zadevah čez celo tekmo je zmagala tale, ko je ob menjavi Anđelkoviča napovedal (pompozno), da v igro vstopa Jooooovaaaaannnnn Viiidoooviččč.

Zanimivo je tudi to, da danes v medijih noben ne poroča o vdoru navijačev na igrišče. Spomnimo se mastnih naslov o divjaških vijolah in 300 polomljenih stolih, sedaj pa samo o tem, da so bili neredi, na nogomaniji so celo zapisali, da so bili "hujši" marisborski navijači. Da ne govorim o enih opičnjakih, ki so na začetku tekme prišli provocirat iz tribune z navadnimi navijači, nato pa so na tej tribuni iskali in pretepali navadne mariborske navijače, ki so tekmo spremljali iz te tribune, tudi ljudi, ki so s seboj pripeljali otroke. Potem pa z veseljem kurijo šale, ki jih kradejo starim atejem, otrokom in ženskam, kot da gre za neke navijaške podvige.
P.s.: Je pa znova zmagal napovedovalec. O vseh napakah in smešnih zadevah čez celo tekmo je zmagala tale, ko je ob menjavi Anđelkoviča napovedal (pompozno), da v igro vstopa Jooooovaaaaannnnn Viiidoooviččč.
- Viator&Vektor
- Administrator foruma
- Kraj: Mlačni Potok
- Kontakt:
Odkrito povedano ne vem. Dejstvo je, da sem včeraj šel osramočen iz LV. Ne spomnim se, da bi se kdaj tako fejst blamirali. Poraz se od poraza razlikuje, pride taka tekma, kot proti Gorici, ko žoga enostavno ne gre v gol, pride taka tekma, ko je nasprotnik boljši in mu lahko športno čestitaš za zmago,... To včeraj pa je bila blamaža... Z vsem spoštovanjem do Nafte, nimajo ravno dobre in uigrane ekipe, (logična posledica finančnega poloma, zapoznele priprave, nabiranje igralcev iz vseh koncev in krajev,...) zmaga proti njim nebi smela biti vprašljiva. In kar je najbolj "smešno", da je bil Maribor včeraj slabši, in to ne malo. Statistika nekomu, ki ni gledal tekme, lahko pokaže en obraz, resnica pa je, da smo bili včeraj nemočni. Kljub večji posesti in ne vem čem še, si nismo priigrali ene prave šanse. Nič od niča. Brez ideje, veza ni uspela ene pametne žoge spravit do napadalcev, bunker Nafte gor ali dol. In potem še totalne zablode pri menjavah, na koncu smo igrali s 4imi napadalci, ki pametne žoge niti povohali niso. Posrani gol, ki smo ga podarili Nafti, je bila samo krona na sramotno igro.
Vprašanje je, kaj bi Milaničev odstop prinesel. Če bi prišel Slave, bi bil za to zamenjavo. Drugače ne vem, kdo bi lahko bil trener. Dejstvo je, da je velik del krivde za včerajšni poraz na plečih Milaniča, od začetne postavitve do zgrešenih zamenjav.
P.s.: Mango - si dobil moj ZS?
Vprašanje je, kaj bi Milaničev odstop prinesel. Če bi prišel Slave, bi bil za to zamenjavo. Drugače ne vem, kdo bi lahko bil trener. Dejstvo je, da je velik del krivde za včerajšni poraz na plečih Milaniča, od začetne postavitve do zgrešenih zamenjav.
P.s.: Mango - si dobil moj ZS?
Tukaj se popolnoma strinja s tabo Matevž. Nafta je trenutno v takem stanju, da bi jo morala vsaka ekipa pošteno nabit. Dejstvo je, da včeraj ni bilo nekaterih Robovih igralcev, ki imajo mesto v prvih 11 vedno, ne glede na formo. Včeraj se je pokazalo, da se igra boljše tudi brez njih. Je ena stvar, da je na prvih 3 tekmah svoje naredil Jozič, ki je drugim ekipam dobesedno podarjal zmage, zato mogoče tudi manjše podcenjevanje s strani drugih ekip. Igra na prvih treh tekma ni bila slaba, slab je bil vratar, sramotno slab. Ampak nič ne de, počasi se Nafta dviguje, včeraj so prikazali že malo boljšo igro. Je pa res, da so šli v to tekmo, kot da nimajo kaj za zgubiti. Dobijo pa lahko marsikaj in včeraj so, tri točke namreč. Igrali so bunker, čakali na protinapade. Ampak ni tako, da če si v gosteh in je domačin favorit, zabiješ gol in se braniš? Tukaj jim nimamo kaj za zameriti, svoje so pokazali.
Glede Maribora... Ne vem, če je smiselno, da Milanič gre. Razen če gre za kakšne igrice, da bi sedaj odšel v Palermo (čeprav ne vem, če bi ga še radi imeli). Tukaj pa bi še pobral kakšen denar za prekinitev pogodbe. Čeprav naj bi sam ponudil odstop, potem ne bi dobil nič. Včeraj me igra Maribora ni ravno navdušila, res je, da je bila posest velika, a kot sem bral v Večeru, se delno strinjam z novinarjem. Pravi namreč, da na svoji polovici so vse podaje bile odlične, ko so pa prišli pred nasprotnikova vrata, pa določeni niso vedeli kaj narediti. Je res in upam, da se je včeraj Zaho ugriznil za jezik in se spomnil svoje izjave, da je 1. slovenska liga nujno zlo za Maribor. Vseeno pa kot Rob pravi: "Maribor je trenutno edini, ki si zasluži naslov prvaka." Upam, da jim to tudi uspe, ker mi ni za gledat spet Domžale na prvem mestu in Oražmovo razmetavanje.
Kasneje grem po Ekipo, mogoče tam piše kaj več :)
Glede Maribora... Ne vem, če je smiselno, da Milanič gre. Razen če gre za kakšne igrice, da bi sedaj odšel v Palermo (čeprav ne vem, če bi ga še radi imeli). Tukaj pa bi še pobral kakšen denar za prekinitev pogodbe. Čeprav naj bi sam ponudil odstop, potem ne bi dobil nič. Včeraj me igra Maribora ni ravno navdušila, res je, da je bila posest velika, a kot sem bral v Večeru, se delno strinjam z novinarjem. Pravi namreč, da na svoji polovici so vse podaje bile odlične, ko so pa prišli pred nasprotnikova vrata, pa določeni niso vedeli kaj narediti. Je res in upam, da se je včeraj Zaho ugriznil za jezik in se spomnil svoje izjave, da je 1. slovenska liga nujno zlo za Maribor. Vseeno pa kot Rob pravi: "Maribor je trenutno edini, ki si zasluži naslov prvaka." Upam, da jim to tudi uspe, ker mi ni za gledat spet Domžale na prvem mestu in Oražmovo razmetavanje.
Kasneje grem po Ekipo, mogoče tam piše kaj več :)
Meni je všeč tako navijanje, boli me k*rac, če mene zmerjajo z Madžarom ali kaj vse... Jaz sem pa vesel, da jim je MURKO Štajerc!
Ob kaki priložnosti pa je to butnil? Ponavadi je hvalil ligo, češ da jo nekateri podcenjujejo... Je spet kakega preveč nagno
Ja, saj Nafta je včeraj igrala tak kot je mogla igrat, ni se melo smisla odpirat. Maribor se bo moral očitno letos navadit, da bodo ekipe sem prišle igrat precej zaprto. V soboto po mojem nebo nič drugače. Ampak vseeno trdim, da bi si kljub bunkerju enostavno morali priigrati kako pravo šanso. Marsikomu je tudi nejasno, zakaj morata igrati pod vso silo Dodlek in Majer, ko pa je očitno, da nimata kvalitet. Za Dodleka se celo slišijo neke čudne zgodbe o grožnjah... Naslov pa ni več tako blizu, kot je zgledalo na začetku.
Ja, saj Nafta je včeraj igrala tak kot je mogla igrat, ni se melo smisla odpirat. Maribor se bo moral očitno letos navadit, da bodo ekipe sem prišle igrat precej zaprto. V soboto po mojem nebo nič drugače. Ampak vseeno trdim, da bi si kljub bunkerju enostavno morali priigrati kako pravo šanso. Marsikomu je tudi nejasno, zakaj morata igrati pod vso silo Dodlek in Majer, ko pa je očitno, da nimata kvalitet. Za Dodleka se celo slišijo neke čudne zgodbe o grožnjah... Naslov pa ni več tako blizu, kot je zgledalo na začetku.
Vsota je res lepa za 16 letnika, večkrat se pa je v preteklosti pokazalo, da samo talent ni garancija, da se mladi nogometaš lahko razvije v odličnega športnika. Je pa dejstvo, da klub mladega Luko ni prodajal in ga je želel obdržati, njegov (za moje pojme prehiter) odhod pa gre na račun številnih drugih okoliščin, kot so ogromni apetiti njegovih staršev in menedžerjev... V danih okoliščina je klub za njega iztržil ogromno, kaj pa bi bilo, če bi ostal še dve leti, pa bomo videli.
Kiri ji nebi dal?!
''Svaka čast Maribori. Zmagali niso dobli pa so piko. Kak sn bla nervozna, da sem vse nohte pogrizla. Kolkokrat sem se spomala na mojega dedca, ki pravi da je pivCe za živce. Tak bi ruknala enega pira, da je vse moj stari pospravo. Toti sodnik je tekou mahal s kartonami, da sn že mislala, da gre v penzion pa da bi rad vse not spravo s kartonami. Toti moj Velikon je te dal gola. Se bo že prvado. Oni Karić pa je tak laufo, da je skoraj vso vodo požlampal svojemi golmani. Laple pa kar skozi in tekou grdo gleda, da se jaz z njim nebi upala špilati. Vidi se mu, da je v zalasku kariere tak kot je špiker reko. Tisti mladi pubec ko je not prišo oni Ostriž, ta pa lepo špila. Totega bi jaz kar vedno not dala. Zaho pa se je zredo kot naš prašič. Fuj kaki lamp ma. Sem že kupla šampajnca da bomo pili na račun prvaka''
Kopirano iz članak na večer.ocm
''Svaka čast Maribori. Zmagali niso dobli pa so piko. Kak sn bla nervozna, da sem vse nohte pogrizla. Kolkokrat sem se spomala na mojega dedca, ki pravi da je pivCe za živce. Tak bi ruknala enega pira, da je vse moj stari pospravo. Toti sodnik je tekou mahal s kartonami, da sn že mislala, da gre v penzion pa da bi rad vse not spravo s kartonami. Toti moj Velikon je te dal gola. Se bo že prvado. Oni Karić pa je tak laufo, da je skoraj vso vodo požlampal svojemi golmani. Laple pa kar skozi in tekou grdo gleda, da se jaz z njim nebi upala špilati. Vidi se mu, da je v zalasku kariere tak kot je špiker reko. Tisti mladi pubec ko je not prišo oni Ostriž, ta pa lepo špila. Totega bi jaz kar vedno not dala. Zaho pa se je zredo kot naš prašič. Fuj kaki lamp ma. Sem že kupla šampajnca da bomo pili na račun prvaka''
Kopirano iz članak na večer.ocm