Mura

Slovensko prvoligaško tekmovanje.

Moderator: Moderatorji

Odgovori
Uporabniški avatar
BOCo
Administrator foruma
Kraj: Lendava

Odgovor Napisal/-a BOCo »

Škoda.. To ni ravno najboljša poteza kluba. Trener brez nekih vidnih uspehov, bolj gasilec kot pa trener na dolge proge.. In spet bo šla jesen po gobe s slabo točkovno bero.. :roll:

Drugače pa sem na enem portalu prebral en komentar
Se globoko opravičujem ampak današnje poteze Topiča so sila slab poskus pozitivnoga PIAR-a. Če kdo razmišlja, da lahko Mura, s to ekipo postane stabilen prvoligaš, se zelo zelo moti.
Zakaj
Ker v tej ekipi UO, strokovni štab, logistična podpora, vodja NŠ, ni človeka z referencami, ki bi bil v stanju združiti tisto malo interesa v gospodarstvu, ki bi imel odprta vrata pri večjih slo podjetjih, ki bi obvladal osnove športnega marketinga, še manj pa veščine za trženje na rastočem nogomenem trgu. Topič si je nagrmadil ekipo nekih kolegov -skladiščnike, predsednike vaških klubov malega nogometa, sedaj je dodal trenerja brez referenc in če je to pot v prvo ligo, bo verjetno tudi slovenija na SP 2014 svetovni prvak.
Škoda da vodja NŠ ni govoril o tem, kako mladi igralci nimajo niti vode, kako vaški klubi svojim naraščajnikom po tekmi privoščijo pice, Murini pa nimajo niti za.... .
Vsemu navkljub - obilo sreče
Meni je všeč tako navijanje, boli me k*rac, če mene zmerjajo z Madžarom ali kaj vse... Jaz sem pa vesel, da jim je MURKO Štajerc!
foto

Odgovor Napisal/-a foto »

Vajeni smo že vsega hudega. Postali smo vaški klub. Da vidimo, kaj se bo speklo jeseni ...
Uporabniški avatar
Kibby
Kraj: Fazanerija - Sever

Odgovor Napisal/-a Kibby »

Jap ta komentar pove vse... Ni jim mozno ocitati svica in zelje, a nogometno znanje ter doloceno obnasanje po tekmah jim ni odlika :roll: In bojim se da bo res tako, da se bo se to kar je dobega in talentiranega zavozilo, da o bojazni pred ponovitvijo scenarija Belec in Gliha, sploh ne govorim... :oops: :(
Slika

Samo naša Mura iz Murske!!!
foto

No, da ne bi dobili napačen vtis. Dosti stvari v Muri je za pohvalit, če omenim še vedno aktualno zadevo - mladinci so pokalni prvaki Slovenije. V prejšnjem sporočilu pa sem imel v mislih tisto, kar se v klubu vleče že desetletje ali dve. Imamo in vedno smo imeli potencial, da naredimo za tako majhen kraj in regijo fenomenalne zadeve, pa je moralo vedno iti kaj narobe. Enkrat premočni tekmeci, drugič nepravi ljudje na nepravih mestih, tretjič spet kaj tretjega. Zadnja saga se vleče od leta 2005 (če Subanovo ero trenutno zanemarim) in še vedno se ne vidi (v političnem žargonu) svetilnik.
Uporabniški avatar
BOCo
Administrator foruma

V lasti koga pa je stadion?
Meni je všeč tako navijanje, boli me k*rac, če mene zmerjajo z Madžarom ali kaj vse... Jaz sem pa vesel, da jim je MURKO Štajerc!
Uporabniški avatar
Kibby

Občine.
Slika

Uporabniški avatar
BOCo
Administrator foruma

Sprašujem za to, ker se je baje občina umaknila iz kluba. Sam klub pa verjetno nima dovolj sredstev za postavitev reflektorjev, ali pač?
Uporabniški avatar
Kibby

Slika

Uporabniški avatar
Viator&Vektor
Administrator foruma
Kraj: Mlačni Potok
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Viator&Vektor »

Špediterji Šiška - modra inteligenca, rdeča kri
foto

Dejstvo je, da se v klubu pripravljajo na prvo ligo. Ampak raje počakajmo na odločitev upravnega odbora.
foto

foto

Nekaj zelo svežih informacij o Muri 05 v 1. ligi skozi pogovor s predsednikom kluba (potrebna je registracija): http://www.pomurec.com/com/klepet/5092/
foto

Matevž

Odgovor Napisal/-a Matevž »

Vsekakor dobrodošlo. Upam samo, da nebo to spet kakšen povod v Muro12,13,...
foto

Za začetek bo kar Mura - brez nepotrebnih številk. Za naprej pa ... nikoli ne reci nikoli :fyou:
Odgovori