Manchester United
Moderator: Moderatorji
Au, nesrečen izpad, ni kaj. Zapraviti vodstvo s 3-0 je kar svojevrsten podvig. Rafael je imel precej smole s prvim kartonom, pri drugem pač ne. Kako je stranski sodnik "spregledal" prekršek Van Bommela, mi ni jasno. A dejstvo je, da bi se fant moral zavedati, da je imel karton in da bi moral paziti. V igri 11 na 11 je bil Bayern povsem nemočen, po izključitvi pa je Ferguson po moje povlekel kar nekaj zmotnih potez. Postavili so se prenizko, brez kakršnekoli "teže" pri vrhu, kar je približno tako kot če se Greta razkorači na stolu v izložbi v Oude Kerk. Slejkoprej bo dobila stranko. Tako je bil tudi gol Robbena praktično le vprašanje časa. Poleg tega lahko domači zopet žalujejo za kopico zapravljenih priložnosti. Rafael je bil tragični junak tekme. Brez izključitve bi Utd skorajda zagotovo napredoval...
We shall not be moved!
Se strinjam da je Ferguson zaj*, tako kot že v Švablandu, kjer so isto igrali preveč obrambeno. Za drugi rumeni karton - ja saj je res, ne moreš dosti ugovarjat, čeprav bi marsikdo to dal zadnje opozorilo pred izklučitvijo, ampak po tem kriteriju bi npr. moral dati direktni rdeči karto Badstuberju za tisti štart s hrbta. Me pa je blo strah že od prve minute, da bo Rafael dobo rdečega, ker je zaletav in neizkušen, Ferguspn je tvegal z njim, 50 min. se mu je obrestovalo, ker je mali odlično pokrival Robbna, potem pa... 
- The_Milkman
- Vseved
- The_Milkman
- Vseved
Drinks are on United
Manchester United broke the £200 million barrier in commercial sponsorship yesterday. In a deal that will go down well with Sir Alex Ferguson, Concha y Toro, the leading South American producer and exporter of premium-branded wines, has been confirmed as the club’s official wine partner. “This is a partnership that unites the two great passions of Latin America: football and wine,” the United manager, a renowned wine lover, said. “I am looking forward to it.”
- The_Milkman
- Vseved
- The_Milkman
- Vseved