Juventus

Italijanska ligaška in pokalna tekmovanja.

Moderator: Moderatorji

Odgovori

Kje bo branil naslednjo sezono Buffon?

Glasovanje se je zaključilo dne 28 Apr 2007, 18:39

V Juventusu
3
33%
V Interju
1
11%
V Milanu
1
11%
V Manchestru
2
22%
Drugje...
2
22%

Skupaj glasov: 9

lupin

Odgovor Napisal/-a lupin »

Alora, bom js eno nabil. Ben s Fioro zgubljene dve pike, čeprav so igrali tko no .. za silo (Juve mislim) Melberg očitno ni še videl Gilardina, k drugače mu nbi pustil tko se obrnit.

Aja, drugače pa so kao kupli nekega mladinca od Barcelone Yago al neki takega, bwo, bo Puča vedel kaj več povedati o tem sinkotu :P
Uporabniški avatar
Ata

Odgovor Napisal/-a Ata »

lupin napisal/-a: Aja, drugače pa so kao kupli nekega mladinca od Barcelone Yago al neki takega, bwo, bo Puča vedel kaj več povedati o tem sinkotu :P
Iago Falque ja... nimam kaj preveč povedat o njem, razen tega, da bo Barceloni se še konkretno kolcalo po njemu.
:pu?a:
Uporabniški avatar
tench
Kraj: Napoli
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a tench »

Barcina barka očitno "pušča", saj so v zadnjem času izpustili iz rok kar nekaj velikih talentov za "male pare" ali pa celo zastonj...

....se pa po drugi strani sprašujem, kolikšen smisel je imelo seliti se k Juvetu, ki ravno tako v zadnjem času ne slovi ravno po uveljavljanju mladih talentov. Še italijanski največji upi jim bežijo drugam, pa bodo sedaj gojili tuje nadobudneže....Močno dvomim.....
We shall not be moved!
lupin

ma ne vem, govori se, da je tel igrat že za prvo ekipo pr Barci, da mu je blo dovolj mladincev. Osebno ga sicer ne poznam, ne vem niti kako zgleda, sam pravjo dosti dobrih reči o njem.

Se mi logično poraja vprašanje, kaj bo delal pri Juventusu, ker za člane ziher ne bo igral, tko da bwo .. kdo bi razumel njegovo potezo. Sam vseeno to vodstvo od Juveta dela več na mladih kot prej. Ekdal, Rossi, Giovinco, Marchisio in zdej ta ta mali. Ne vem, če enemu uspe, bo ok. Sicer pa od Juveta mladi ravno ne bežijo, sam niso tok dobri, da bi prodrli, tam za serie B in podobno pa še kar spodobni.
Uporabniški avatar
Ata

Odgovor Napisal/-a Ata »

Na enem drugem forumu sem zapisal:
Iz kluba želi zato, ker je Luis Enrique (trener Barca B) javno rekel, da ne računa nanj. Potem si je premislil, a zdaj mu Iago ne verjame več. Tista odkupna klavzula pa je spet bolj tako tako. Če bo dobil dobro šanso v drugem klubu, je vprašanje, če se bo kdaj v prihodnosti še sploh želel vrniti k nam. Sem pa siguren, da se bo odlično razvil in bomo žalovali za njim, če bo šel, tako kot za Giovanijem in Crosasom.
:pu?a:
lupin

Krosas? KDo pa je ta pek? :D
Uporabniški avatar
fan™
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a fan™ »

A ni Crosas samo posojen v Celtic? :oops:
Uporabniški avatar
tench
Kontakt:

Haha Manninger.....tip je neverjeten....včeraj se je na momente zdelo, kot da v prostem času igra beach volley...Smešen za umret.... :D
We shall not be moved!
lupin

tench napisal/-a:Haha Manninger.....tip je neverjeten....včeraj se je na momente zdelo, kot da v prostem času igra beach volley...Smešen za umret.... :D
vabbe daj, butastega gola še ni prejel. vseeno boljše kot kak kimenti, ki res ne ve, za kaj se gre pri fuzbalu. maninnger 4ever torej ;)
Uporabniški avatar
DV_tifo

Odgovor Napisal/-a DV_tifo »

Ej ej samo tiho, je naš golman, ki smo vam ga za leto zamenjali za rupo bellardija. In kot je rekel Lupin, tip ni bil do zdaj za niti en gol kriv. Za moje pojme ni dosti slabši od Hande!

Sicer pa fenomenalna zmaga nad španjardi. Uni Schuster je res kekec :shock: .
When the doors of perception are cleansed, man will see things as they truly are - infinite (William Blake)
Uporabniški avatar
tench
Kontakt:

Ranieri mu je odčital lekcijo....res smešno, kako nebogljen je bil Real včeraj, pa bi zadostovale zgolj dve, mogoče tri taktične rošade in bi bila slika precej drugačna....
We shall not be moved!
lupin

Za moje pojme sploh ni slabši od Handanoviča .. sam pač emšo ga mal bolj matra kot Sarmo. Pri Sieni al kje je že bil, je vedno branil odlično ... kot sem rekel, takega drugega golmana Juve ni imel od Rampulle verjetno.

Real pa ... kar sem gledal tekmo, sem dobil občutek, da Real če bi igrali še dva dni, ne bi dal gola .. preprosto ga niso mogli dat ...
Uporabniški avatar
tench
Kontakt:

Slika

:kanta:
We shall not be moved!
Uporabniški avatar
DV_tifo

Odgovor Napisal/-a DV_tifo »

:lol: Ni šanse da zgrešiš :D .
When the doors of perception are cleansed, man will see things as they truly are - infinite (William Blake)
Odgovori