Najbrš edini ki kaže veselje ob nakupu treh bidonov...fisherel napisal/-a:P.S. Sidwel v Aston Villi = Barry v Liverpool = Alonso v JuventusDV_tifo napisal/-a:Človek smiliš se mi...
Juventus
Moderator: Moderatorji
- The_Milkman
- Vseved
Tole očitno pomeni, da Xabi ostaja "doma", tako da se ne bo niti potrebno ukvarjati s "pomilostitvijo" morskega življa...
http://www.corrieredellosport.it/Notizi ... onto%C2%BB
http://www.corrieredellosport.it/Notizi ... onto%C2%BB
We shall not be moved!
- The_Milkman
- Vseved
lupin napisal/-a:Poulsen nima kaj veliko veze s Xabijem. To sicer ne pomeni, da gre stran, sam po moje bo težko ostal gor. Fenerbače ...?
Za moje pojme ima pa največjo možno "vezo" s Xabijem. Res si težko predstavljam, da ima Juve denar za dva taka "veznjaka". Ergo - Alonso ne gre k Juventusu. Supra ergo - girico držimo za besedo. Če pa se bo Xabi premaknil kam drugam, je pa drugo vprašanje. Jaz ne bi imel niti najmanjšega problema s tem, da ostane....
We shall not be moved!
Hja, glej karakteristike Pulsna so mal drugačne kot pa od Alonsa, tko da ne moreš reč, da gre za enakovredno menjavo. Logična bi bila potem prodaja Zanettija.
Sicer si ne zna predstavljat postavitve ekipe na ta način, ker ni kreatorja, sami "krampi" na sredini. Sisoko, Poulsen, Zanetti ... bwo.
Aja, mogoče bo Ekdal
Sicer si ne zna predstavljat postavitve ekipe na ta način, ker ni kreatorja, sami "krampi" na sredini. Sisoko, Poulsen, Zanetti ... bwo.
Aja, mogoče bo Ekdal
Ekdal? Squadrone da scudetto...
Povsem jasno je, da je Poulsen drugačen tip igralca kot Alonso, zato je še toliko bolj nejasno, zakaj so šli v ta nakup, ker že imajo podobne igralce. Tako kot sam ugotavljaš. Ne vem, resnično dvomim, da bi bili sedaj sposobni spraviti na kup še dvakrat toliko denarja kot so ga odšteli za Poulsena, pri čemer je potrebno upoštevati, da najbolj krvavo potrebujejo okrepitve v zadnji in ne v vezni liniji. O tovrstnih nakupih se pa nič ne govori....
Povsem jasno je, da je Poulsen drugačen tip igralca kot Alonso, zato je še toliko bolj nejasno, zakaj so šli v ta nakup, ker že imajo podobne igralce. Tako kot sam ugotavljaš. Ne vem, resnično dvomim, da bi bili sedaj sposobni spraviti na kup še dvakrat toliko denarja kot so ga odšteli za Poulsena, pri čemer je potrebno upoštevati, da najbolj krvavo potrebujejo okrepitve v zadnji in ne v vezni liniji. O tovrstnih nakupih se pa nič ne govori....
We shall not be moved!
Jap. Čeprav ena izmed teorij je tudi ta, da bi lahko Poulsen igral v obrambi, ampak ne vem, zakaj so njega kupli, ker za tisti dnar bi se dalo dobit enega solidnega branilca. Melberg je kar je, Legro ima za sabo dobro sezono, sam po moje je to bolj "ena ni nobena". Edini je đorđo, ki pa ima še vedno zgolj 21 let ... Da o Molinarotu niti ne govorimo. Je pa tudi res, da če imaš dobro pokrito sredino s takimi kot so Poulsen, Sissoko, Zanetti, je treba obrambi bistveno manj delat. Vprašanje je samo, kdo bo dajal žoga v napad.
Ekdal ... če ne drugega bo privabil kakšno navijačičo več na štadjon
Ekdal ... če ne drugega bo privabil kakšno navijačičo več na štadjon
Evo, to je to, o čemer sem govoril....
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 50,00.html
Res, da je bolj kot ne "mešanje megle", a po svoje potrjuje dejstvo, da je "midfield park" pri Juvetu za letos poln...Kdo bo delil žoge v napad, je pa drugo vprašanje....
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 50,00.html
Res, da je bolj kot ne "mešanje megle", a po svoje potrjuje dejstvo, da je "midfield park" pri Juvetu za letos poln...Kdo bo delil žoge v napad, je pa drugo vprašanje....
We shall not be moved!
Če bo prišlo do kakih sprememb, bo to po kvalifikacijah za CL, prej zagotovo ne.
Zdej Poulsen je bil kupljen v primeru, če se polomita Zane in Siso. Kaj to pomeni? Da bi kvečjemu lahko igral Giovinco na poziciji 3/4, ali pa Marchisio. Fant me zelo spominja na Aquilanija, le da ima kako leto manj. Sam dvomim (kar v Italiji ni praksa), da bi lahko sredino zaupali tako mladima igralcema. Res me zanima, kaj si bo zmislil Ranieri.
Skratka, Poulsen je očitno nakup za sistem 4-3-1-2 ... bwo. Kot je rekel enkrat anarcho fan ... nism tok pameten
Zdej Poulsen je bil kupljen v primeru, če se polomita Zane in Siso. Kaj to pomeni? Da bi kvečjemu lahko igral Giovinco na poziciji 3/4, ali pa Marchisio. Fant me zelo spominja na Aquilanija, le da ima kako leto manj. Sam dvomim (kar v Italiji ni praksa), da bi lahko sredino zaupali tako mladima igralcema. Res me zanima, kaj si bo zmislil Ranieri.
Skratka, Poulsen je očitno nakup za sistem 4-3-1-2 ... bwo. Kot je rekel enkrat anarcho fan ... nism tok pameten
- The_Milkman
- Vseved