Borussia Dortmund
Moderator: Moderatorji
- Viator&Vektor
- Administrator foruma
- Kraj: Mlačni Potok
- Kontakt:
Ja, nomen est omen al kako že gre tisto. Degen je najslabši igralec te letos totalno zanič ekipe, mislim, da ti to vse pove. Nekemu klubu bi morali iti res slabo, da bi šel njega skavtirat.
Ima pa BVB par dobrih igralcev ala Petrič, Dede, Frei, Kringe, samo prvo kot prvo morajo zamenjati trenerja, kot je že tifo ugotovil. Še kar se finala tiče, najprej so lepo pritisnili v zaključku in izenačili, potem pa z igralcem manj v podaljšku še enkrat pač ni šlo. Zmagati podaljšek proti Bayernu je itak znanstvena fantastika, so se pa dobro upirali, ker je bila razlika v kvaliteti očitna. V klubu so bikli itak vsi presrečni že zaradi finala, ker to pomeni nastopanje v Evropi po nekajletnem postu.
Ima pa BVB par dobrih igralcev ala Petrič, Dede, Frei, Kringe, samo prvo kot prvo morajo zamenjati trenerja, kot je že tifo ugotovil. Še kar se finala tiče, najprej so lepo pritisnili v zaključku in izenačili, potem pa z igralcem manj v podaljšku še enkrat pač ni šlo. Zmagati podaljšek proti Bayernu je itak znanstvena fantastika, so se pa dobro upirali, ker je bila razlika v kvaliteti očitna. V klubu so bikli itak vsi presrečni že zaradi finala, ker to pomeni nastopanje v Evropi po nekajletnem postu.
Špediterji Šiška - modra inteligenca, rdeča kri
- The_Milkman
- Vseved
- Viator&Vektor
- Administrator foruma
- Kontakt:
- Viator&Vektor
- Administrator foruma
- Kontakt:
- The_Milkman
- Vseved
- Viator&Vektor
- Administrator foruma
- Kontakt:
Aha pa res, se mi je zdelo predobro, da bi bilo res.tench napisal/-a:Ne, ne....tsk tsk...ne bo držalo.....free transfer - Bosman...Benitez kupuje samo na razprodajah....Viator&Vektor napisal/-a:Ahaha, Borussia se je znebila Degena, pa še denar je dobila za to.
So se pa zato v Dortmundu odkrižali še Dolla.
Zdej bodo drugo sezono mogoče celo kaj dosegli. Za začetek so kupli Brazilca Santano za obrambo in vezista Hajnala, ki je letos odlično odigral za Karlsruhe.
- Viator&Vektor
- Administrator foruma
- Kontakt:
Vsekakor darilo ja, en gol iz ofsajda, pri drugem pa namišljen penal, skratka sreča za Borussio, ki je bila zlasti v prvem delu precej slabši nasprotnik. Je pa tudi res, da bi moral biti že prej izključen Rafinha, se pravi slabo sojenje na obeh straneh, posledica vsega pa še dva rdeča na koncu. Vidi se, da je Schalke izredno močan, domačim pa je potem uspelo s pomočjo navijačev in sodnikov nekako izenačiti. Lahko rečemo zanimiv derbi, ki je upravičil naziv.Henry napisal/-a:pika pa je lepo darilo
Danes se nadaljuje sezona tudi v Evropi in proti Udineseju bo treba igrati precej bolje. Kloppo ima izkušnje s tega tekmovanja in upam, da bo tudi danes dobro pripravil ekipo. Upam, da bo kje prenos.
Včeraj vsaka čast, da jim uspelo preobrniti rezultat, že prej bi lahko bilo 0:2, ko je bvb zadel vendar je zaradi domnevnega ofcajda sodnik gol razveljavil vse skupaj je bilo zelo zelo na meji z nogami je bil zagotovo v liniji telo pa je imel res malo spredaj kaj se gleda v taki situaciji ne vem, pomoje bi veliko sodnikov priznalo gol nekaj pa jih razveljavilo ta ga je razveljavil. Penali pa itak ni kaj dva zelo slabo izvedena penala, ki ju je Handa ubranil in tako so Udine napredovale. Ekipa je pokazala, da imajo nek karakter upam, da bodo uspešno nadaljevali v prvenstu in pokalu.
- Viator&Vektor
- Administrator foruma
- Kontakt:
Ja, odlična tekma, gledal sem drugi polčas in podaljške, dobra igra Borussie in lep preobrat. Gol Freija zame povsem regularen, tudi nasploh slabo sojenje. Velja omeniti še res fer potezo Freija, ki bi se lahko znašel sam pred golom brez ofsajda, ko je nekdo ležal na tleh, a se je sklonil in pustil žogo v gol-aut. Res poteza, ki je ne vidiš pogosto.
Barca ali kak druga ekipa bi včeraj zmagala 3-0...
No kakorkoli, na koncu zasluženo podaljšek, v penalih pa sreča za domače, ki imajo pač boljšega golmana. Jaz sem kar vedel, da Weide prav dosti ne bo branil, na drugi strani pa se imajo Italijani zahvaliti prav vratarju za napredovanje, saj je bil njihov najboljši mož. Ostala ekipa me je povsem razočarala, Quaglia je denimo ob voleju zgrešil celo žogo ipd., ne vem kako igrajo sicer, ampak iz tega včeraj mi ni jasno kako so lahko tretji v seriea. Skratka res velika sreča za domače.
No kakorkoli, na koncu zasluženo podaljšek, v penalih pa sreča za domače, ki imajo pač boljšega golmana. Jaz sem kar vedel, da Weide prav dosti ne bo branil, na drugi strani pa se imajo Italijani zahvaliti prav vratarju za napredovanje, saj je bil njihov najboljši mož. Ostala ekipa me je povsem razočarala, Quaglia je denimo ob voleju zgrešil celo žogo ipd., ne vem kako igrajo sicer, ampak iz tega včeraj mi ni jasno kako so lahko tretji v seriea. Skratka res velika sreča za domače.