Team of the year
Moderator: Moderatorji
- The_Milkman
- Vseved
Team of the year
No sezona se počasi približuje koncu
moja izbira pa bi bila
---------VDS
--Sagna------Vidić-------Dunne----------Evra
--CR-----Mascherano-----Fabregas---Hleb
--------------Torres------Berbatov
Menjave: James, Elano, Gerrard, Bentley, Clichy
moja izbira pa bi bila
---------VDS
--Sagna------Vidić-------Dunne----------Evra
--CR-----Mascherano-----Fabregas---Hleb
--------------Torres------Berbatov
Menjave: James, Elano, Gerrard, Bentley, Clichy
- The_Milkman
- Vseved
Hm, tudi bi še nekako šlo ampak brez Walcota in Babla. Nobeden ni pokazal nekaj izjemnega (čez vso sezono) da bi uvrstili v ekipo sezone. Hleb je za moje pojme imel veliko sezono, pravtako Bentley iz Blackburna. Nekam bi še moral uvrstiti Johnsona iz Citya in pa Muntarija iz Ports. Abgonlag.... kar kol mu je že ime pri Villi bi tudi bil za razmislek.
Vsekakor izredno dobro debitantsko sezono so imeli Torres, Sagna in Čorluka.
Polom: Bianchi, Chopra, Malouda, Nugent, Diob (al kaj je že tist pri WH) pa še kak bi se najdu.
Vsekakor izredno dobro debitantsko sezono so imeli Torres, Sagna in Čorluka.
Polom: Bianchi, Chopra, Malouda, Nugent, Diob (al kaj je že tist pri WH) pa še kak bi se najdu.
- domžale rules
- Kraj: Domžale
Ja saj za levo stran mi je bila največja dilema, morda res nista imela konstantno dobre sezone, malo tudi na račun minutaže, vendar sta v nekaj tekmah(tudi zelo pomembnih) dokazala pedigre velikih nogometašev, pa čeprav sta oba še praktično neizkušena. Jaz nekako nebi strinjal s Hlebom, ker on mi je takšen tip igralca, ki je izredno tehnično podkovan, vendar na koncu ni nekega efekta od njegove igre. Ogromno je prodiral, preigraval, vendar je na koncu le malo njegovih zadnjih pasov prišlo na svoj cilj. Gerrarda sem postavil pred Mascheranom tudi zato, ker se je do zdaj Mascherano prikazal predvsem kot destruktor nasprotnikove igre, manj pa kot neki kreator igre. Kot si pa že omenil tudi ostale igralce, je kar nekaj takih, ki so zelo blizu temu "ožjemu" seznamu, blizu bi jaz tudi dal še J. Cole-a(letos se mi zdi dober), tudi Ballack zadnje tekme kaže da ni taka rupa, kot je sprva kazalo, kaki defoe še, oz. je polno takih nogometašev(zraven tvojih naštetih)...
- The_Milkman
- Vseved
Noh saj Mascherano je po profesiji destrukor... in to eden če ne že najboljših (sej bi napisal najboljši sam vem da bi mi potem takoj dal reply in hvalospev o Carricku)
Gerrard pač kot Gerrard lani je bil brez problema v top11 kljub temu da je imel izredno slabo sezono pa ga je folk pač kar notr metal. Letos 21 golov v sezoni še 2 mu manjkata do izenačenja osebnega rekorda, trenutno je v formi ampak sem se rajši odločil za Fabregasa (ki pa resda zadnja 2 meseca ne kaže nič )
Uf ko smo že pri rupah
kako sem mogel mimo... Bent..16mio funtov

Gerrard pač kot Gerrard lani je bil brez problema v top11 kljub temu da je imel izredno slabo sezono pa ga je folk pač kar notr metal. Letos 21 golov v sezoni še 2 mu manjkata do izenačenja osebnega rekorda, trenutno je v formi ampak sem se rajši odločil za Fabregasa (ki pa resda zadnja 2 meseca ne kaže nič )
Uf ko smo že pri rupah
Tu si pa se zmotil, tudi jaz se strinjam da je Mascherano večji destruktor kot pa Carrick, ima pa ta zato boljši pas od Mascherana. a Fabregas zadnja 2 mesca res bogo zgleda, očitno ni po fizični plati sposoben držat forme skozi takšen tempo, tako kot je tudi Adebayor je popustil nenormalno(zato ga nisem dal niti na klop)... Ševo lahko sploh štejemo med rupe?

- The_Milkman
- Vseved
Uf, pozabil Santacruza.... odlično igra letos.
sheva
Carrick ima boljši pas, ampak mislm da četudi igra malce bolj "zadaj" ima popolnoma drugačno vlogo kot Masch. Vsaj tko na eno oko gledano.
Mah nevem jst Adebajorja sploh nebi uvrščal nekam visoko, ne pravim da je slab, sam.. nevem no... spusti ogromno šans, da je nezaustavljiv za obrambne pa tudi ni... Hypia pri 34ih ga je držal kot za šalo. Hattrick proti Darbyu bi mogoče še jaz zabil....
Carrick ima boljši pas, ampak mislm da četudi igra malce bolj "zadaj" ima popolnoma drugačno vlogo kot Masch. Vsaj tko na eno oko gledano.
Mah nevem jst Adebajorja sploh nebi uvrščal nekam visoko, ne pravim da je slab, sam.. nevem no... spusti ogromno šans, da je nezaustavljiv za obrambne pa tudi ni... Hypia pri 34ih ga je držal kot za šalo. Hattrick proti Darbyu bi mogoče še jaz zabil....
Če ne na igrišču,pa v 3.počasu
Wack, tvoja postava bi bila nekako ustrezna razen na štoperskem bi enega zamenjal z Ferdinandom,sigurno več pokazal kakor Vidić, polej pa ne vem zakaj Berbatov.Pomoje je več napadalcev ki so se eltos bol izkazali. Ade sicer res da ni neki veliki majster,samo je od lani zelo napredoval,če štejes da lani ni naredil praktično nič.Samo tisti Torres Roneey bi blo zelo kul. Em kaj pa če bi Evraja menjali z Clichyem?Fant odigral use tekme v ligi,in prav vse super. Moj predlog. Hleb pa ne vem,al je za tale team. Hladno toplo hladno toplo...
Wack, tvoja postava bi bila nekako ustrezna razen na štoperskem bi enega zamenjal z Ferdinandom,sigurno več pokazal kakor Vidić, polej pa ne vem zakaj Berbatov.Pomoje je več napadalcev ki so se eltos bol izkazali. Ade sicer res da ni neki veliki majster,samo je od lani zelo napredoval,če štejes da lani ni naredil praktično nič.Samo tisti Torres Roneey bi blo zelo kul. Em kaj pa če bi Evraja menjali z Clichyem?Fant odigral use tekme v ligi,in prav vse super. Moj predlog. Hleb pa ne vem,al je za tale team. Hladno toplo hladno toplo...

Evo, ko smo že pri ekipi leta - tole so managerji stoletja!
http://www.guardian.co.uk/football/2008 ... llmanagers

http://www.guardian.co.uk/football/2008 ... llmanagers
We shall not be moved!
- The_Milkman
- Vseved