Pokal konfederacij 2009
Moderator: Moderatorji
- The_Milkman
- Vseved
Pokal konfederacij 2009
Evo danes štarta. Nekaj malega da razbije ta poletni dolgčas. Do polfinala bo to verjetno trimčkanje na nivoju 3. armenske lige a jebiga.
Upam na čim manj poškodb pri Špancih in pa na kak gol viška....
Upam na čim manj poškodb pri Špancih in pa na kak gol viška....
- scouse proud
- Kraj: Solkan
- Kontakt:
- The_Milkman
- Vseved
Mene je pa nekaj zelo zmotilo pri tem pokalu, oz. me je kar postalo malo strah, kak bo izgledalo svetovno prvenstvo drugo leto. Jaz te tekme dejansko zelo težko gledam zaradi tistih trob, folk tam v eno trobi v to
Svašta no, to ni Planica al pa rokometna tekma, tam me boli k*rac za te zadeve, ob nogometu pa ne morem tega poslušat...
- The_Milkman
- Vseved
Hahahaha očitno nisi še nikoli gledal Afriškega pokala nacij...to je milina v primerjavi s tistim...Matevž napisal/-a:Mene je pa nekaj zelo zmotilo pri tem pokalu, oz. me je kar postalo malo strah, kak bo izgledalo svetovno prvenstvo drugo leto. Jaz te tekme dejansko zelo težko gledam zaradi tistih trob, folk tam v eno trobi v toSvašta no, to ni Planica al pa rokometna tekma, tam me boli k*rac za te zadeve, ob nogometu pa ne morem tega poslušat...
http://www.youtube.com/watch?v=oCPzx2pF6bE
Temu v medicini pravijo Mascheranov sindrom....
We shall not be moved!
- The_Milkman
- Vseved
- The_Milkman
- Vseved
- scouse proud
- Kraj: Solkan
- Kontakt:
Hahahahaha Stare kralj
''Pique in Capdevila sta opazovala strelca kot da bi zbirala njegove slikice iz čigumijev...''
EDIT: Stare kralj, part 2
''Celo nasmejal se je Del Bosque, potem ko je bil kislega obraza kot da bi celo tekmo jedel nezrel kaki...''
Neverjetna tekma, v zadnjih 5 minutah več akcije kot prej v celi tekmi... pa še izjemni goli. Momentalno pa teče prvi podaljšek.
...
Alonso za 3-2 v 107. minuti
in Španci so tretji. Sicer niso niti približno igrali na nivoju, o tisti Španiji ki je v stilu zmagala euro 1 leto nazaj niti govora. Mah, važno, da se 'naš' kontingent vrača domov zdrav.
''Pique in Capdevila sta opazovala strelca kot da bi zbirala njegove slikice iz čigumijev...''
EDIT: Stare kralj, part 2
''Celo nasmejal se je Del Bosque, potem ko je bil kislega obraza kot da bi celo tekmo jedel nezrel kaki...''
Neverjetna tekma, v zadnjih 5 minutah več akcije kot prej v celi tekmi... pa še izjemni goli. Momentalno pa teče prvi podaljšek.
...
Alonso za 3-2 v 107. minuti
YNWA