Dobro
Moderator: Moderatorji
Ravno ko grem od doma za nekaj dni se pa vse spremeni. Čeprav sem nekaj o tem slišal si nisem mislil da se bo tako zelo na hitro zgodilo.
Mislim, da če bo volja se lahko ponovno uspotavi neka uspešna spletna stran, ki bo tokrat bazirala na bolj posluših ljudeh (kot je bilo včasih na SNP), kjer se je dalo marsikaj narediti brez polletnega zavlačevanja.
Mislim, da če bo volja se lahko ponovno uspotavi neka uspešna spletna stran, ki bo tokrat bazirala na bolj posluših ljudeh (kot je bilo včasih na SNP), kjer se je dalo marsikaj narediti brez polletnega zavlačevanja.
Evo ga, pa sem se tudi jaz "preselil" sem. Zelo sem vesel ker se je oraganiziralo nekaj takega, ker mi tista ideja s ŠM ni bila všeč že na samem začetku.
Jaz rade volje pomagam kolikor se da, mislim predvsem na kake novice (nogomet) ali pa nekaj takega, pisne zadevce pa to, mislim, da bi bil tako še najbolj koristen.
LP vsem!
Jaz rade volje pomagam kolikor se da, mislim predvsem na kake novice (nogomet) ali pa nekaj takega, pisne zadevce pa to, mislim, da bi bil tako še najbolj koristen.
LP vsem!
-
UltrasFront
Glede strani naj odgovarjata Luka in Tadej.. ker sam s stranjo nisem imel ravno veliko posla, je pa tudi res da je bila forum ekipa o tem obveščena (o tem premiku) precej ... ehmm... pozno... ?

"Za mene Interblock ne bo nikoli Olimpija, za mene je Interblock Factor in Factor nikoli ne more biti na nivoju Olimpije."
(Sebastjan Cimeroti?)
(Sebastjan Cimeroti?)
Verjamem. pa tut če bi bli prej je vseeno. zanima me samo zakaj so pristali na to,ce se vam enostavno vec ni dalo bi povedali,ker bi se sigurno kdo naso s foruma ce ne drugje...ker s to "zdruzitvijo" ce lahko tak recemo,je sel snp dobesedno v propad.
Kot sem ze povedal je s SNPja ostalo samo dvoje: njegov logo na ŠM(podstran nogomet) in uporabniki s foruma in če te odstejemo,je ostal samo logo ki pa bo prej ali slej izginil...pa tut ce ostane je itak tak mali da ga ne vidis(ne pritegne pozornosti)
Kot sem ze povedal je s SNPja ostalo samo dvoje: njegov logo na ŠM(podstran nogomet) in uporabniki s foruma in če te odstejemo,je ostal samo logo ki pa bo prej ali slej izginil...pa tut ce ostane je itak tak mali da ga ne vidis(ne pritegne pozornosti)