upam da prihajajo boljši, bolj umirjeni časi ...
Torej - samo 128 noči je še do jutra...
Moderator: Moderatorji
Mango napisal/-a:Joci... mislim da bo ta zapis eden tvojih zadnjih tod okrog.... če so "notranje informacije" prave...

The_Milkman napisal/-a:Zdej Joc trenutno si na takih nikakvih temeljih da moraš res pazit kaj pišeš... če jaz pripomnim čez tencha in njegove šibke točke je drugo...poznam človeka pa vem pri čemu smo....da je pri tebi tako pa nebi reku![]()
![]()
Praznovalo se bo..... nevem pa če boš še ti tle da nas opomniš na svoj rojstni dan![]()
Neki bomo že, glede na moj (pre)okupirani urnik pa težko rečem da oba predlogata utegneta priti na dnevni red...
Po mojem ne bi smelo biti težav s homologacijo....Problem se pojavi, ko je potrebno plačati carinske in ostale davčne obveznosti, ker bi šlo za uvoz iz države zunaj evropske carinske unije. Tistih 3500 eur kaj hitro postane vse kaj drugega in človek nekako ugotovi, da se mu ne izplača....Viator&Vektor napisal/-a: Novo stoenko v Kragujevcu dobiš za cirka 3500 eur (300000din, nevem, upam da sem prav zračunal), škoda da se pri nas ne dajo homologirat. (ali pač že?)