Mura

Slovensko prvoligaško tekmovanje.

Moderator: Moderatorji

Odgovori
Uporabniški avatar
Kibby
Kraj: Fazanerija - Sever

Odgovor Napisal/-a Kibby »

Spremembe v igralskem kadru

Nogometaši Mure so danes ob 19.00 tudi uradno pričeli priprave na prihajajočo sezono 2009/2010. Prvega treninga se je udeležilo šestindvajset igralcev. Od starih obrazov na prvem treningu ni bilo sedem igralcev. Sreš in Benkič sta še vedno muraša, vendar bosta prihodnjo sezono odigrala na posoji. Mariču in Vogrinčiču sta včeraj potekli pogodbi, klub pa se ni odločil za podaljšanje. Sporazumno prekinitev pogodbe pa je klub dosegel še z Balažicem in Gerenčerjem. Na prvem treningu ni bilo tudi Kristjana Kulčarja.

Od novincev so bili na treningu Vladimir Kokol, Marko Božič, Michal Drahno, Rok Letonja (bivši igralec Aluminija) in Martin Tisaj (Međimurje, Koprivnica).

Zaradi bolezni na treningu ni bilo Martina Preglja, zaradi istega vzroka pa ni treniral Filip Gačevski. Bojan Fajfar je prišel na trening vendar je žal še vedno poškodovan.

Prvega treninga so se tako udeležili Mitja Flisar, Marko Kmetec, Aleš Ajlec, Jernej Janža, Milko Kovač, Darjan Slavic, Boštjan Kamnik, Michal Drahno, Marko Božič, Goran Ristič, Žiga Kljajič, Ivo Prettner, Vladimir Kokol, Klemen Bingo, Vršič Domen, Mitja Kreft, Matic Maruško, Nino Bernjak, Goran Feguš, Denis Vogrinec, Uroš Krajnc, Martin Tompa, Jernej Slavič, Damjan Bohar, Rok Letonja in Martin Tisaj.

Muraši bodo trenirali dvakrat dnevno. Jutri bo trening ob 10.00 in 19.00, prvo prijateljsko tekmo pa bodo črno-beli igrali v soboto proti Krajni.

Vir: http://www.mura05.si/news/news.php?news=880

Evo BOCo, peljite kaj nucate :kiss: ;) Od odhodov mi je edino žal Gerenčerja... :( :oops:
Slika

Samo naša Mura iz Murske!!!
Uporabniški avatar
BOCo
Administrator foruma
Kraj: Lendava

Odgovor Napisal/-a BOCo »

Najverjetneje samo Geroja... Balažica najverjetneje ne, ker bo Morec podpisal z Nafto v naslednjih dneh... :D
Meni je všeč tako navijanje, boli me k*rac, če mene zmerjajo z Madžarom ali kaj vse... Jaz sem pa vesel, da jim je MURKO Štajerc!
anarcho fan
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a anarcho fan »

Kakšno je pa razmerje med podjetjem Mura in nogometnim klubom Mura? A so oni še sponzorji in v kolikšni meri? Stečaj Mure verjetno vpliva tudi na nogometni klub. Ali se motim?
foto

Odgovor Napisal/-a foto »

Kakšno je uradno razmerje med klubom in podjetjem trenutno, ne vem. Že nekaj časa podjetje nima svojega človeka v upravnem odboru kluba. Dvomim pa, da je bila podpisana nova sponzorska pogodba. Stečaj Mure bo nedvomno vplival posredno tudi na nogometni klub. Če teh več kot 3000 zaposlenih odslej ne bo imelo za položnice, tudi za vstopnice za nogomet verjetno ne ostalo. V bistvu bo celotno Pomurje v primeru stečaja potegnjeno v povezan krog, iz katerega bo težko izstopiti. Zagotovo bo vsaj do 15.000 Pomurcev neposredno čutilo posledice stečaja, posredno pa dobesedno celotno Pomurje.
Uporabniški avatar
Kibby

anarcho nisi to ze na nogomanii spraseval?! :D :smoke:
Slika

anarcho fan
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a anarcho fan »

Kibby napisal/-a:anarcho nisi to ze na nogomanii spraseval?! :D :smoke:
Ne da bi vedel. Vsaj ne v zadnjem času. Je pa tudi možno, da me daje skleroza že počasi. :)
Tok87
Kraj: koper

Odgovor Napisal/-a Tok87 »

S to ekipo + publika je Mura prvi kandidat za prvo ligo...
SONO LE 16:54, 22.04.2007 L´INTER É CAMPIONE D´ITALIA 2006/07!
SONO LE 16:51, 18.05.2008 L´INTER É CAMPIONE D´ITALIA 2007/08!
SONO LE 22:19, 16.05.2008 L´INTER É CAMPIONE D´ITALIA 2008/09!
Uporabniški avatar
BOCo
Administrator foruma

Problem je trener.. :fyou:

Baje pa da vzdušje v ekipi ni ravno najboljše. Informacije enega izmed bivših nogometašev Mure :roll:
Meni je všeč tako navijanje, boli me k*rac, če mene zmerjajo z Madžarom ali kaj vse... Jaz sem pa vesel, da jim je MURKO Štajerc!
foto

Smo imeli sploh v novejši zgodovini kdaj dobro vzdušje v ekipi? Običajno minimalno vsaj 2 tabora.
Uporabniški avatar
Kibby

2 tabora sta še super :D :D :D
Slika

foto

Repina zaigral za Muro na turnirju na Tišini. Menda še trije, štirje igralci čakajo na podpis pogodbe, vprašanje je le, kateri.
Uporabniški avatar
Kibby

Repina me ni lih navdušil... Njemu se ocitno ne sanja kaj je ofsajd, ene 5x so ga Tišinski amaterji ujeli :D :bow: :smoke:

PS: Če ne drugo je pa dobil novi vzdevek: Pileča prsa :bow: :bow:
Slika

Uporabniški avatar
BOCo
Administrator foruma

Sebök mu je bil mentor :D Še priprave pri Nafti sta dala pred časom skozi skupaj...
Uporabniški avatar
dandzo
Kraj: Šempeter pri Gorici

Odgovor Napisal/-a dandzo »

Če kdo zve kje se da nabavit karte za West Ham bi prosil, če lahko pove, ker bom takrat ravno v Moravskih toplicah in imam v načrtu ogled te tekme. :)
Wealthy men can't live in an island that is encircled by poverty. We all breathe the same air. We must give a chance to everyone, at least a basic chance.
Uporabniški avatar
The_Milkman
Vseved

Odgovor Napisal/-a The_Milkman »

Bojda na blagajni...kdo bi vedel....

:D :fyou: :smoke:
Odgovori