EP U21 Nizozemska

Evropska in svetovna prvenstva so vedno v središču pozornosti.

Moderator: Moderatorji

GaLakTik

Odgovor Napisal/-a GaLakTik »

V to ne dvomim...že da igras za italijo mores bit dober
Slika
Uporabniški avatar
domžale rules
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a domžale rules »

prenos bo na srbski nacionalki (ptc)
http://www.rtrs.tv:8082/vijesti/vijest.php?id=38582
GaLakTik

domžale rules napisal/-a:prenos bo na srbski nacionalki (ptc)
Drugače se ji reče RTC ne PTC :smoke:
jas sem gledal spored pa nisem opazo...tolko boljše,se bo vsaj razumelo komentatora pa bolj vznemirljivo bo ko bo srbija dala gol :smoke:
Slika
Uporabniški avatar
Jack
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a Jack »

GaLakTik napisal/-a:
domžale rules napisal/-a:prenos bo na srbski nacionalki (ptc)
Drugače se ji reče RTC ne PTC :smoke:
jas sem gledal spored pa nisem opazo...tolko boljše,se bo vsaj razumelo komentatora pa bolj vznemirljivo bo ko bo srbija dala gol :smoke:
Pač je PTC, ker je to cirilica in P=R, T=T in C=S.
To kar si ti napisal bi bilo kvečjemu RTS = Radio televizija Srbije, ne pa RTC.

LP
Uporabniški avatar
domžale rules

Odgovor Napisal/-a domžale rules »

GaLakTik napisal/-a:Drugače se ji reče RTC ne PTC :smoke:
:shock: raje ne piši bedarij če nis prepričan
GaLakTik

poznam cirilico,moja napaka...pogledo sem slucajno na programu RTCG od črne gore,pa sem avtomatsko povezo RTC...
Slika
Uporabniški avatar
Jack
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a Jack »

Da dokočno razčistimo okli tega prenosa:
Ta link, ki ga je navedel domažle rules velja za RTRS (Radio televizija republike Srpske), kar ni enako srpski nacionalki.
Tako da prenosa na RTS (cirilica: PTC) ni! Šele zdaj sem videl link in opazil kje je fora vsega ;)
GaLakTik

se mi je zdelo....ker sem iskal na sporedu pa nisem naso.
zaj pa grem gledat kak bojo nizozemci padli :smoke:
Slika
Uporabniški avatar
fan™

Odgovor Napisal/-a fan™ »

HT Holland [1 - 0] Serbia
16' [1 - 0] Bakkal

:kanta:
Uporabniški avatar
tench
Kraj: Napoli
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a tench »

Da malček pokomentiramo....

Za štart komentar srbskih medijev na sojenje Skomine:
"Slovenački sudija Damir Skomina uglavnom je vrlo dobro sudio finalni meč, a jedinu grešku je napravio kada na samom kraju meča nije pokazao crveni karton Berensu koji je posle prekršaja udario Rukavinu i dobio samo žuti karton."

(Vir: Radio B92)

Mislim, da se bolj skorajda ne bi mogel strinjati z zgoraj napisanim. Spet me je popolnoma presenetil in potrdil, da zelo dobro odsojena tekma med Anglijo in Italijo ni bila zgolj "lucidum intervalum"...Mirne duše se tako pridružujem pohvalam, ki jih je dobil s strani (sicer precej zahtevnih) italijanskih komentatorjev. Če pomislim, da fant piska slovensko ligo....

Drugače pa popolnoma zaslužena zmaga "Jonge Oranje". Srbi lahko objokujejo zamujene priložnosti, še bolj pa totalen blackout svojega najboljšega moža in po mnenju mnogih tudi najboljšega centrebacka na turnirju, Ivanovića. Zanimivo je, da so prva dva gola dobili v obdobju, ko so bili izrazito boljši nasprotnik na igrišču. Še posebej v drugem polčasu. Drugi gol jih je potem "ubil". Sledil je klasičen kolaps, ki se jim redno dogaja (Nizozemska na Euru 2000, Argentina na Svetovnem 2006) in tekma bi se lahko končala s popolnim pogromom.

Vseeno lahko s prvesntva odidejo s pokončno držo, kajti nenazadnje so dosegli ogromno. Če samo pomislimo, da nekaterih reprezentanc kot so denimo Nemčija, Španija, Francija, ipd. sploh ni bilo na zaključnem turnirju...

Zanimiva je tudi anekdota o srbskem trenerju Djukiću, za katerega so finali velikih tekmovanj očitno kot zakleti. Že kot igralec Valencie je dvakrat zapored izgubil finale LP...
We shall not be moved!
Uporabniški avatar
DV_tifo

Odgovor Napisal/-a DV_tifo »

Ah spet sem zamudil...pijača je bla preveč tempting(prav tako oseba,a ki me je povabila nanjo hehe).
Bo treba pač highlightse pogledat.

Za zaključek prvenstva...Je Skomina shizofrenik? :D , kaj takšnega nisme pričakoval, res ne.
Zadnjič spremenil DV_tifo, dne 23 Jun 2007, 23:55, skupaj popravljeno 1 krat.
When the doors of perception are cleansed, man will see things as they truly are - infinite (William Blake)
Uporabniški avatar
tench
Kontakt:

Ja, Skomini res dogaja.....Ne vem, v katerem grmu tiči zajec....Bojim se pa, da ga bom jeseni zopet "sanjal", ko se vrnem domov....
We shall not be moved!
Uporabniški avatar
fan™

Odgovor Napisal/-a fan™ »

Jah pomoje da je dvakrat pogledal skozi prste, naprej Srbu za tisto odbojko, potem še Nizozemcu za udarec v obraz (čeprav se je na posnetku videlo da začel Srb). Drugače pa res izjemno sojenje, pojma nimam kaj se dogaja s temi sodniki v naši ligi...

Rezultat precej vara, Srbi zdaleč niso bili tako slabi, sploh od polčasa do 2. gola so bili precej boljši tekmec, proti koncu 1. polčasa pa zadeli štango (nerazumljiv izlet golmana :shock: ). Babel gol in podaja (+ zastreljan penal ampak se mu oprosti :D ), De Ridder 3 podaje, Drenthe pa brez dvoma igralec prvenstva, kakšne poteze :shock: , tu je ena izmed njih danes, lep elastico Klik
Uporabniški avatar
tench
Kontakt:

No, dejstvo je, da je tako visok rezultat po svoje varljiv. Kot sem že dejal, Srbi so dobili tako prvi kot drugi gol v obdobjih, ko so bili občutno boljši. Po drugi strani pa bi se lahko končalo tudi še precej bolj katastrofalno, ker so po tretjem golu praktično razpadli. V končni fazi je rezultat nepomemben. Nizozemci so povsem zasluženo zmagali, Srbom pa gredo vse čestitke za vrhunsko uvrstitev.

Zanimiva opazka Marca Tardellija, da je Nizozemska to prvenstvo dobila praktično "brez vratarja", kar daje njihovi zmagi še večjo težo. Upoštevajoč Watermanove "burleske", ta izjava sploh ni tako napačna....
We shall not be moved!
GaLakTik

skomina :deda:
nizozemec vdari rukavino,pa ne samo da mu ni dal rdecega...se rukavini je dal ZUTEGA :ciciban:

kr nekaj... do 2. gola je srbija vecji del tekme igrala boljse od nizozemske. 1.gol je bil malo cuden,lahko bi ga ante reso samo dobro je. golman od nizozemske je rupetina,pojma nima clovek...sreco je mel da ga ni dobo za 1:1 ko je bla stanga,ker ce bi ga takrat dobo bi mu dali še enega,v to sem ziher

kolarov je majstor za proste je se 1x pokazo.
za ivanovica pa se baje zanima celsi...je kapetan srbije
Slika
Odgovori