Blodnje

Naslov pove vse.

Moderator: Moderatorji

Odgovori
Uporabniški avatar
tench
Kraj: Napoli
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a tench »

Pozdravljam iniciativo. Lahko te takoj pooblastim za organizacijo, če imaš voljo in čas. Taka stvar se organizira že približno tri leta in se ni še dokončno organizirala. Organizatorji se menjajo, učinek pa je bolj pičel, tako da udri Mujo po brigi.
We shall not be moved!
Uporabniški avatar
Kibby
Kraj: Fazanerija - Sever

Odgovor Napisal/-a Kibby »

Lepo bi blo če bi se zmenili :smoke: :deda:

Super da si se spomno :bow:
Slika

Samo naša Mura iz Murske!!!
Uporabniški avatar
Mango
General
Kraj: Slovenija
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mango »

Matevž napisal/-a:Ne vem glih če to paše sem, ampak ok. Puča mi je lep čas nazaj pravo, da ste med moderatorji imeli odprto temo, da si se enkrat dobili na kakem nogometu, pa me zanima, če je še tema aktualna, če je kaj interesa? Skupaj bi lahko izbrali en termin, ki bi vsem ustrezal, za kraj se spomnim, da je nekdo omenjal neki balon v Domžalah. Fajn bi bilo, da bi nas bilo nekje vsaj 10, da bi lahko igrali 5 na 5, če nebo šlo toliko lahko tudi manj. Me zanima koliko je kaj interesentov - naših koncev nas je glih mnda za en avto: jaz, Puča, Kibby, Boco - ekipa vzhoda :D Zahod bi potem bli potencialni: V&V, tench, Luka, Mango, Milko... to sem zdaj našteval tiste, ki nekak najbolj pogosto tu pišemo, če bi kdo drug še prišel je seveda dobrodošel.
naš Ljubljeni vodja & marketing mojster je imel pred časom nekaj takega v mislih, ja, ... ampak od tega so ostale le prazne besede .... nekaj takega kot franci zažrl in organska rast NK Olimpija ... :oops: :D
"Za mene Interblock ne bo nikoli Olimpija, za mene je Interblock Factor in Factor nikoli ne more biti na nivoju Olimpije."
(Sebastjan Cimeroti?)
Matevž

Odgovor Napisal/-a Matevž »

Kar se tiče rade organizacije jo rade volje prevzamem, če se boste vozili v Maribor. Problem je, da v Domžalah ali Ljubljani ne poznam nobenih takih "balonov", kjer bi igrali, zato bi to bil največji problem. Tak da mislim, da bi moral nekdo, ki zadeve tam pozna vsaj termin organizirat. Če pa vam ni problem prit v Maribor, pa mi povejte, kdaj bi šlo skozi, da se uskladimo in potem lahko komot jaz organiziram.
Uporabniški avatar
BOCo
Administrator foruma
Kraj: Lendava

Odgovor Napisal/-a BOCo »

Sem celi teden tukaj, tak da ni problema :D samo povedat, da si copate s sabo prinesem.. :)
Meni je všeč tako navijanje, boli me k*rac, če mene zmerjajo z Madžarom ali kaj vse... Jaz sem pa vesel, da jim je MURKO Štajerc!
Uporabniški avatar
Viator&Vektor
Administrator foruma
Kraj: Mlačni Potok
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Viator&Vektor »

Meni tui ni problem it v Maribor.

Ampak če ste za se pa lahko tudi jaz malo pozanimam za balone tle okol.

Načeoma idejo zelo podpiram.
Špediterji Šiška - modra inteligenca, rdeča kri
Matevž

Je pa zato npr. tenchu dosti lažje se pripeljat v Lj kot pa v Mb. Ker pol bomo pa izgovore poslušali, da ne more laufat ker je od vožnje utrujen :D ;) Tu se mi komot vsedemo v en avto pa se pripeljemo v Lj, Domžale,... Če pa želite MB pa povejte, bomo takoj zvohali kaki termin ;)
Uporabniški avatar
BOCo
Administrator foruma
Kraj: Lendava

Odgovor Napisal/-a BOCo »

Mja saj tudi do LJ ni težko priti.. Samo Kibby mora potem priti do MBja oz če bo za vikend, potem ga jaz poberem.. Čeprav mi ravno ni za med vikendom hoditi v LJ, razen če mislite kakšen "zaključek leta" organizirati med božičem in novim letom :D
Meni je všeč tako navijanje, boli me k*rac, če mene zmerjajo z Madžarom ali kaj vse... Jaz sem pa vesel, da jim je MURKO Štajerc!
Matevž

Mi se tak tu lahko z enim avtom organiziramo, to je najmanjši problem. Največji problem se mi zdi, je najt neki datum, ki bo vsem ustrezal. Lahko se zmenimo tudi čez teden če ne gre drugače. Ampak na dan s predlogi. Jaz sem načeloma fraj, nebi šel v neke ekstremne ure s termini, da bi se fuzbal začel nekje tam ob 7ih, 8ih bi bla majka...
Uporabniški avatar
The_Milkman
Vseved

Odgovor Napisal/-a The_Milkman »

Nedaj se Zdravko

http://www.index.hr/sport/clanak/eksklu ... 26205.aspx

:ne-no: :ne-no: :ne-no: :ne-no: :ne-no:

Pijanka? Evo podpiram idejo.....nevem kako naj to povem, da ne izve nasprotna ekipa....al jebiga...poškodbe poškodbe.... ode karijera v pm....Guardiola tut pizdi a kaj čmo.....
Matevž

V kolikor je tale lestvica pristna - ni mišljeno kot provokacija do ljubiteljev tega kluba na našem forumu, ampak mi lahko nekdo pojasni, zakaj je Lpool na 3. mestu klubov desetletja?! Saj ne da se strinjam z ostalimi mesti, ampak mislim da bi Lpool mogo bit kar daleč zadaj za nekaterimi ostalimi klubi, najbolj bode v oči...

http://24ur.com/sport/nogomet/barcelona ... mestu.html
Matevž

Btw - čestitke Primorju za 566. mesto :bow: :D
Uporabniški avatar
tench
Kraj: Napoli
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a tench »

Matevž napisal/-a:V kolikor je tale lestvica pristna - ni mišljeno kot provokacija do ljubiteljev tega kluba na našem forumu, ampak mi lahko nekdo pojasni, zakaj je Lpool na 3. mestu klubov desetletja?! Saj ne da se strinjam z ostalimi mesti, ampak mislim da bi Lpool mogo bit kar daleč zadaj za nekaterimi ostalimi klubi, najbolj bode v oči...

Se strinjam, Liverpool bi moral biti na prvem mestu!

:deda: :deda: :deda:
We shall not be moved!
Matevž

tench napisal/-a:
Matevž napisal/-a:V kolikor je tale lestvica pristna - ni mišljeno kot provokacija do ljubiteljev tega kluba na našem forumu, ampak mi lahko nekdo pojasni, zakaj je Lpool na 3. mestu klubov desetletja?! Saj ne da se strinjam z ostalimi mesti, ampak mislim da bi Lpool mogo bit kar daleč zadaj za nekaterimi ostalimi klubi, najbolj bode v oči...

Se strinjam, Liverpool bi moral biti na prvem mestu!

:deda: :deda: :deda:
:bow: :bow: :bow:
Uporabniški avatar
The_Milkman
Vseved

Odgovor Napisal/-a The_Milkman »

Odgovori