Bayern München
Moderator: Moderatorji
Sami odlični nogometaši, vprašanje pa je, kako se bodo vklopili v moštvo. Pomoje utegne biti ključen prihod Ze Roberta, ki je še v preteklosti kazal dobre predstave, nasploh pa se gre za multifunkcionalnega igralca in to je zagotovo njegova največja prednost.
Lepa poteza z Riberyjem, s tem so zagotovo pridobili na kvaliteti, odlična zamenjava za Salihamidžića.
Lepa poteza z Riberyjem, s tem so zagotovo pridobili na kvaliteti, odlična zamenjava za Salihamidžića.
- The_Milkman
- Vseved
s tako ekipo bi komot lahko osvojili ligo prvakov,samo jo bo na vaso zalost realHenry napisal/-a:Če pa zdaj Bayern ne bo osvojil prvenstva z to ekipo pa res ne vem kdaj ga bo.
toni,klose,ribery,makay,lucio,schwain..., kahnova rezerva(mali je talent pa pol)... ne da se mi nastevat dalje
napad vam bo ubitacn,tak kot interjev pa barcin...pa realov ce pride higuain k sebi(drugo sezono bo razturo)

- ViscaBarca!
- Kraj: Katalonija :D
- Viator&Vektor
- Administrator foruma
- Kraj: Mlačni Potok
- Kontakt:
A si gledal? Ker jaz nisem našel ARD-ja, pa če se ti da malo obnoviti. Aja, a je potem Miljatovič še pri Wackerju, je igral včeraj, ali je že šel drugam?Henry napisal/-a:Bayern napredoval v pokalu po izvajanju 11metrovk, če se mene vpraša ta ekipa nima šans, da bi osvojila Uefo.
Glede UEFE, upam da res, samo glej konkurenco, kjer je na prvem mestu Atletico...mislim da je dodaten komentar odveč. UEFA je pač beden pokal, to je treba vedeti, in klub kot Bayern ga vsekakor lahko zmaga. Zdaj edino če bo Fiora igrala zelo zavzeto, da se maščujejo Toniju ali pa če bo uletil kak velik klub iz LP v osmino finala.
Špediterji Šiška - modra inteligenca, rdeča kri