Sezuvajoči PEK, Birsa je kar lepo število tekem odigral v prvi postavi, sploh od začetka sezone je večinoma začenjal, sem skoraj ziher, da je vsaj več kot polovico tekem začel.....GaLakTik napisal/-a:Velik del v 1. postavi?? ne me sezuvat...velik del je odigral zadnjih 20min ja. Oz. vedno ko sem gledal prenos na sportklubu je bil na klopi...
Dare Vršič
Moderator: Moderatorji
S tvojim čevlji se ne mislim ukvarjati, me boš pa očitno prisilil, da se bom začel s tabo ukvarjati na drugačen način. Namesto, da se po nepotrebnem napihuješ, lahko prebereš kako statistiko. V nadaljnje ti pa svetujem, da malo razmisliš o svojem tonu in pristopu. Sicer se bomo drugače pogovarjali.GaLakTik napisal/-a:Velik del v 1. postavi?? ne me sezuvat...velik del je odigral zadnjih 20min ja. Oz. vedno ko sem gledal prenos na sportklubu je bil na klopi...
We shall not be moved!
Zacel v 1. postavi tako je,kje je pa končal?
Intervju z Vrsicem po prvem golu za reprezentanco
Da ne smetam tukaj z birso...lahko bi mu odprli novo temo. pa ne zdaj mislit da ga sinfam,jas samo pravim da bomo komaj drugo sezono vidli če je res dovolj dober za 1. napadalca...če se malo potrudi je mogoče,ker zna igrat
EDIT: vidim da ze ma svojo temo...
Intervju z Vrsicem po prvem golu za reprezentanco
Da ne smetam tukaj z birso...lahko bi mu odprli novo temo. pa ne zdaj mislit da ga sinfam,jas samo pravim da bomo komaj drugo sezono vidli če je res dovolj dober za 1. napadalca...če se malo potrudi je mogoče,ker zna igrat
EDIT: vidim da ze ma svojo temo...

- The_Milkman
- Vseved
- The_Milkman
- Vseved
Eh, to je bz ... pusti ti EkipoThe_Milkman napisal/-a:Ekipa piše o neki podaji prot ex klubu.... jebiga dolgcajt ob kofetu pa sm bral še slo fusbal...
Majo pa ti Romuni neko hudo spletno stran, huda grafika
Ok, sej potem štekam bolj malo, sam v zadnjem članku je bil enih petkrat omenjen, tako da verjetno kaj več kot podajo je ziher dosegel.