Kvalifikacije za EP 2012

Lahko Matjaž Kek popelje reprezentanco na pota stare slave? (retorično vprašanje)

Moderator: Moderatorji

Uporabniški avatar
tench
Prispevkov: 4783
Pridružen: 20 Apr 2007, 19:41
Kraj: Napoli
Kontakt:

#16

Odgovor Napisal/-a tench »

Mnja...se moram kar strinjati, da Celja in Maribora s tega vidika ne gre metati v isti koš. Arena Petrola je pač žrtev umetnega predimenzioniranja zavoljo reprezentančnih potreb. Klub nikoli ni generiral takšnega obiska in tudi dvomim, da ga kdaj bo, glede na to, da je "po portoroško" Celje pač "rokometno mesto". Maribor je v tem aspektu izrazito "nogometno mesto".
Glede na slovensko povprečje Maribor kljub precejšnjemu padcu, še vedno generira daleč največji obisk. Škoda le, ker je bilo tudi v Mariboru še nedavno na ključnih tekmah še pred par leti neprimerno več ljudi kot danes (časi borbe za naslov z Gorico). Ampak tu gre verjetno v ozir vzeti tudi trenutno ekonomsko stanje in siceršnjo splošno apatijo v državi...
We shall not be moved!
ElDiego
Prispevkov: 942
Pridružen: 20 Apr 2007, 19:38

#17

Odgovor Napisal/-a ElDiego »

Nisem želel metati Celja in Maribora v isti koš - očitno sem se precej nerodno izrazil. Predvsem sem želel poudariti, da če ni igre in neke resne vizije, se to hitro - kljub novemu stadionu - spet negativno pozna na obisku, ki ga je morebitna nova infrastruktura sicer nekoliko izboljšala. Je pa čisto res, da v Mariboru lahko, če bo spet evforija in boljše vzdušje, takoj do konca napolnite štadion, medtem ko v Celju tega klub nikakor ni sposoben.
Matevž
Prispevkov: 1910
Pridružen: 21 Avg 2007, 15:33

#18

Odgovor Napisal/-a Matevž »

Mislim, da bi si mogli postavit realne meje v okviru slovenske lige, kaj pomeni napolnjen stadion. Zdaj če je kapacitata stadiona 10000+ je nerealno pričakovat, da se bo zdaj pa povprečje gledanosti oz. obiskanosti tekem drastično dvignilo, da bo stadion več kot polovično cel čas poln, v sami ligi pa bo ostalo vse isto. Komurkoli v ligi bo uspelo imeti povprečje tam nekje 3000 bo to super, in se v tem primeru lahko glede na naše razmere izrazimo, da je dokaj poln stadion in da ne sameva glih. To so pač naše realne meje, žal, vsaj trenutno. In ne vidim nekih rešitev na obzorju, da bo v bližnji prihodnosti kaj drugače.
Je pa tu dosti dejavnikov tudi, kot jih je tudi omenil tench, pa ti. Letošnje povprečje pri Mariboru je res slabo, saj tudi tukaj ljudje niso tako imuni na slabe stvari, ki se dogajajo okoli kluba. To pa je že tema za kateri drugi topik...
Matevž
Prispevkov: 1910
Pridružen: 21 Avg 2007, 15:33

#19

Odgovor Napisal/-a Matevž »

Kaj pa Ferci ko so skinli 2 piki S. Ircem?!? :D :lol: :lol: :ne-no:
Uporabniški avatar
The_Milkman
Vseved
Prispevkov: 3876
Pridružen: 20 Apr 2007, 20:23

#20

Odgovor Napisal/-a The_Milkman »

:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:


In mi smo celo uspel zgubit proti tem gozdarjem.....


FERCI FERCI FERCI!!!
Filozofek
Prispevkov: 1
Pridružen: 07 Okt 2011, 16:54
Kraj: Kranj

My apenion :)

#21

Odgovor Napisal/-a Filozofek »

Slovenske lige ne spremljam ravno veliko zaradi tega ne bom govoril o olimpiji in podobnih temah temveč samo o naši nogometni reprezentanci.
:!:
Definitivno je treba čestitati našim fantom za vse dosedanje uspehe in zmage. Vendarle so se 2x uvrstili na svetovno prvenstvo in dobili veliko "velikih" tekem. Že dosedaj so dokazali da so iz pravega testa tudi da največjim nogometnim velesilam povzročajo veliko preglavic. Napredovali so na FIFINI lestvici in se sedaj gibljejo okrog 15. mesta ( kar je več kot odlično za našo malo slovenjo kajne? ) :kanta: Toda ljudje!: treba je nekaj priznati: Naši fantje so v zadnji sezoni izpovedali oz. pokazali da je nekaj narobe in da je zmagovitega obdobja s to ekipo najverjetneje konec. Po mojem mnenju je v večini kriv naš selektor Matjaž Kek. Zakaj:
Povejte mi kaj dajeta Koren in Novakovič še od sebe !? Novakovič že dolgo ni dal ne gola ne podaje...niti koren ne! Nobeden od njiju že zelooo dolgo ni prikazal kakšne dobre predstave da bi ljudje rekli BRAVO MILIVOJE ---BRAVO ROBERT...a zakaj sta še vedno oba v prvi postavi. zakaj je Zlatko Dedič ki je bil en teden zaradi zmagovitega gola proti rusiji junak...sedaj pa je že pozabljen...zakaj je na klopi Josip Iličić ? izvrstna nogoetaša bi z lahkoto nadomestila in pomladila napad in sredino slovenske reprezentance....zakaj vedno Birsa ki je zelo dober posameznik in se trudi ter je res izjemo koristen ( čeprav se to na prvi pogled ne vidi ) saj ljudje vidijo samo gole :( Pomladiti bi bilo treba našo reprezentanco in poskusiti nekaj novega, nekaj kar bi prižgalo vžigalno vrvico v naši izbrani vrsti...naslednji korak pa je seveda menjava selektorja ki po vsaki tekmi reče isto stvar: Fsaka Čast fantom čuj :D sploh ne pove svojega strokovnega mnenja...treba je nekaj narediti in poslat novakoviča in korena pupat gume v formulo ena ....JUST DO IT :bow:
Filozofek
Odgovori