Triglav Kranj
Moderator: Moderatorji
Triglav Kranj
Imamo novega prvoligaša - Triglav. Samo še licenco morejo dobit, kolko je meni znano. 
- Viator&Vektor
- Administrator foruma
- Kraj: Mlačni Potok
- Kontakt:
- The_Milkman
- Vseved
- Viator&Vektor
- Administrator foruma
- Kontakt:
Šubic se prek uradne strani prereka z nekim neznanim tipom. So kar zabavni očitki:
Upam, da se bodo javili zdaj, ko imate skupščino. Da ne boš vedril in oblačil in boš končno dobil tudi pravo konkurenco. Saj dobro poznamo zgodbo, kako pišeš postave trenerjem in še kaj bi se našlo. Zato pa marsikdo v Triglavu ni ostal - kje so Novak, Robnik, Stanko in drugi fantje!? Naj že pride kdo v vodstvo, da vam malce prevetri glave tamle na stadionu! Jaz bi z veseljem prijel za delo, ampak imam drugih obveznosti čez glavo. Pa ne mi zopet o denarju: za vas ga je vedno dosti, le za vse ostalo ga zmanjka. Napiši, če upaš kaj o tem!
Špediterji Šiška - modra inteligenca, rdeča kri
In "jokanje" se je začelo...
http://www.nogomania.com/Slovenski-Nogo ... grani.aspx
http://www.nogomania.com/Slovenski-Nogo ... grani.aspx

Samo naša Mura iz Murske!!!
- Viator&Vektor
- Administrator foruma
- Kontakt:
Ma nam je cela liga neregularna. Triglav je ostal brez licence že enajstega januarja (!!!) in takrat je bilo jasno, da ne more igrati 1.SNL. Zakaj NZS tega javno ne pove? 
Licenčna komisija za pritožbe je v postopku ugotovila, da je bila prosilcu za licenco v okviru
izrednega licenčnega postopka s sklepom št. 6000/11 dne 11.01.2011 odvzeta licenca za
tekmovanje v 1. SNL v tekmovalnem letu 2010/2011. Na podlagi določil 2. odstavka 50. člena
Pravilnika o licenciranju nogometnih klubov (V3.1.) prosilec za licenco, ki mu je bila med
tekmovalnim letom licenca odvzeta, nima pravice pridobitve enake ali višje licence za naslednje
tekmovalno leto
Špediterji Šiška - modra inteligenca, rdeča kri